Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vannak annyira elájulva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak annyira elájulva a szextől az emberek mikor maszturbálni is nagyon élvezetes és az azonnal elérhető?

Figyelt kérdés

Főleg a férfiak szánalmasak nagyon, hogy mennyi mindenre képesek azért hogy szexhez jussanak.

Én meg iszom a sört, fetrengek, hatalmas maszti partikat tartok és nem kell idegesítő hisztis nőket ehhez elviselnem.

F/31

2022. júl. 1. 13:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
78%
Végülis valahol igazad van, mert azt te tudod magadnak legjobban csinálni, te tudod milyen tempó a jó. Másrészről viszont, ha csajjal vagy, akkor tudod fogdosni a jó kis melleit, meg izgató, ahogy élvez. Kikötözöd meg uralkodsz rajta. Esetleg a kaksis fenekébe is berakod.
2022. júl. 1. 14:40
 22/29 Lazy Lover ***** válasza:
23%
Jól van balázska legalább több nő jut nekünk 😆
2022. júl. 1. 14:45
 23/29 anonim ***** válasza:
25%
Mert mondjuk unalmas verni magamnak a fszt. Meg jó lenne egy társ az életben nem a szex miatt kell barátnő elsősorban. Ja és senkit nem érdekel mit csinálsz troll barátom.
2022. júl. 1. 14:46
 24/29 anonim ***** válasza:
21%
23as jó is az, ha van egy "társad", aki lehúz anyagilag. Aki előtted kakil reggel a wc-ben.
2022. júl. 1. 15:24
 25/29 anonim ***** válasza:
81%
A legtöbb ember azért szexel valakivel, mert szerelmes az adott illetőbe. Nagyon úgy néz ki, hogy neked a szerelem része kimaradt, így a szeretkezésből csak dugás lett. Nekünk nem baj, ha te jobban szeretsz recskázni. Valami nálad nagyon félrement, ha azt mondod, hogy a maszturbálás a legjobb mindközül, de talán még szívességet is teszel, ha annál megmaradsz. Én kihasználom, hogy van, aki minden vágyamat megteszi az ágyban, te meg élvezz továbbra is zsepibe
2022. júl. 1. 15:27
 26/29 anonim ***** válasza:
85%
Balázs
2022. júl. 1. 15:40
 27/29 anonim ***** válasza:
90%
Most függetlenül a kérdés igazságtartalmától, azért van abban valami, hogy ez a szex téma túl van lihegve. A kommentelők is, hogy rápörögtek erre a kérdésre. Meg lehet nélküle lenni. Én magamból kiindulva azt tudom mondani, hogy 14 és 19 éves korom között hokiztam a legtöbbet, de ma már 20-on túl jóval ritkábban teszem.
2022. júl. 1. 16:00
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit bro', nem vitatkozom veled. Ha te a recskázásra vágysz csak akkor egészségedre, de speciel én dugni sokkal jobban szeretek 😂
2022. júl. 1. 18:08
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Bezzeg, ha egy nő írja ezt, akkor egyből az összes válaszoló támogatja. F*ck feminizmus: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
2022. júl. 1. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!