Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak annyira elájulva a szextől az emberek mikor maszturbálni is nagyon élvezetes és az azonnal elérhető?
Figyelt kérdés
Főleg a férfiak szánalmasak nagyon, hogy mennyi mindenre képesek azért hogy szexhez jussanak.
Én meg iszom a sört, fetrengek, hatalmas maszti partikat tartok és nem kell idegesítő hisztis nőket ehhez elviselnem.
F/31
2022. júl. 1. 13:47
21/29 anonim válasza:
Végülis valahol igazad van, mert azt te tudod magadnak legjobban csinálni, te tudod milyen tempó a jó. Másrészről viszont, ha csajjal vagy, akkor tudod fogdosni a jó kis melleit, meg izgató, ahogy élvez. Kikötözöd meg uralkodsz rajta. Esetleg a kaksis fenekébe is berakod.
22/29 Lazy Lover válasza:
Jól van balázska legalább több nő jut nekünk 😆
23/29 anonim válasza:
Mert mondjuk unalmas verni magamnak a fszt. Meg jó lenne egy társ az életben nem a szex miatt kell barátnő elsősorban. Ja és senkit nem érdekel mit csinálsz troll barátom.
24/29 anonim válasza:
23as jó is az, ha van egy "társad", aki lehúz anyagilag. Aki előtted kakil reggel a wc-ben.
25/29 anonim válasza:
A legtöbb ember azért szexel valakivel, mert szerelmes az adott illetőbe. Nagyon úgy néz ki, hogy neked a szerelem része kimaradt, így a szeretkezésből csak dugás lett. Nekünk nem baj, ha te jobban szeretsz recskázni. Valami nálad nagyon félrement, ha azt mondod, hogy a maszturbálás a legjobb mindközül, de talán még szívességet is teszel, ha annál megmaradsz. Én kihasználom, hogy van, aki minden vágyamat megteszi az ágyban, te meg élvezz továbbra is zsepibe
27/29 anonim válasza:
Most függetlenül a kérdés igazságtartalmától, azért van abban valami, hogy ez a szex téma túl van lihegve. A kommentelők is, hogy rápörögtek erre a kérdésre. Meg lehet nélküle lenni. Én magamból kiindulva azt tudom mondani, hogy 14 és 19 éves korom között hokiztam a legtöbbet, de ma már 20-on túl jóval ritkábban teszem.
28/29 anonim válasza:
Tudod mit bro', nem vitatkozom veled. Ha te a recskázásra vágysz csak akkor egészségedre, de speciel én dugni sokkal jobban szeretek 😂
29/29 anonim válasza:
Bezzeg, ha egy nő írja ezt, akkor egyből az összes válaszoló támogatja. F*ck feminizmus: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!