Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy teljesen másmilyen lányok izgatnak szexuálisan mint amilyenek tetszenek?
Figyelt kérdés
Pl tetszenek a vékony, lapos mellű, átlagos kinézetű csajok, a nagymellű csajok akiken van egy kis súly felesleg azok nem igazán tetszenek nem igazán jönnék össze olyan csajjal de valamiért szexuálisan sokkal jobban vonzódom hozzájuk.2024. júl. 28. 16:35
1/7 anonim válasza:
Nekem is van ilyen, pl idősebb kurvás nők, vagy a nagy, lógó mellűek, vagy éppen a látható súlyfelesleggel rendelkezők. Szexuálisan izgatnak, párkapcsolatot nem ilyennel szeretnék.
2/7 anonim válasza:
Szerintem vagyunk ezzel így páran. Rohadtul fel tud izgatni egy kis túlsúllyal rendelkező nő, a lógó mell is nem hagy nyugodni, hogy milyen jó lenne, ahogy libeg fölöttem. Párkapcsolatban viszont nem vonzódom hozzájuk, cska egy ilyen állatias ösztön-kiélés erejéig. Jó lenne egy ilyennel egyszer :D
3/7 anonim válasza:
Bocsánat, biztosan kicsit mellékes, de miért nem akartok velünk kapcsolatot, ha testileg amúgy izgató? Akkor gondolom nem a testünkkel van baj, tehát mivel? Annyira szeretném már tudni, hogy az ilyen nők miért csak dugásra kellenek!? 🙈😕
4/7 anonim válasza:
Valszeg a "Mit szólnak majd a haverok/család/szomszéd/etc..."
hozzáállás miatt...
5/7 anonim válasza:
Kettes vagyok: a túlsúly alatt nem mindegy, mit értünk. Natali Conti-ra ha rákeresel, vele még simán lennék, én alapból ilyesmiket is keresek mindig magamnak. A bajom hosszútávon az az enyhén túlsúlyos nőkkel (vigyázat, erős általánosítás fog következni!!), hogy legtöbbször nem tudnak balanszot tartani. Legtöbb, akit ismerek élőben, az mind folyamatosan egyre csak hízik. Ami most még tetszik, az nekem belefér. De annál túlsúlyosabb már nem.
6/7 anonim válasza:
Na hát én is kíváncsi lennék rá, h kapcsolatra miért nem kell?
Ciki vele megjelenni?
7/7 A kérdező kommentje:
6-os nem ciki csak nem az esetem, másmilyen csajok jönnek be. A ösztönlény lennék és a farkam irányítana akkor jönnék össze ezekkel a csajokkal akikhez szexuálisan vonzódom csak.
2024. júl. 28. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!