Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azon lányoktól, nőktől kérdezem, akik szeretik a strapon szexet, izgalmas vagy ciki, ha a srác qzt mondja nektek ebben a helyzetben, hogy "dugj meg"?
Én voltam a srác ilyen helyzetben, kicsit elkapott a hév, tekintve hogy milyen intenzív élvezetet vált ki a dolog, cikinek éreztem ezt a hirtelen nagy szubmisszív kirobbanást de a lánynak bejött/legrosszabb esetben közömbös volt.
Ez csak a belénk nevelt maszkulinitás miatt érzed cikinek, el kell engedni és kiélvezni azt ami élvezetes
Sen nem izgi se nem ciki. Inkább fura volt,nyilván az lesz de miért kellett ilyen közönségesen fogalmaznia?
Ez számomra egy meghittebb egy szimpla dugásnál.
Az exem rendszeresen dugott. És igaza van a 2-esnek, ez meghittebb bizalmibb dolog egy normál szexnél és az élvezetet ne is mondjam. Ma is keresek kapcsolatot amiben ez elfogadott de a belénk nevelt dolgok miatt ez nem annyira elfogadott sőt! ha élvezed melegnek titulálnak pedig a melegség közel sem itt kezdődik. Ha nőkhöz vonzódok ne mondja meg nekem senki hogy meleg vagyok még akkor sem lennék az ha pasikkal szexelnék (pl pénzért, élvezetért tökmindegy miért csak nem vonzódási alapon) de nőkhöz vonzódnék se lennék meleg. Az más kategoria.
Lényeg, hogy ugy érzem hála istennek a nők nyitnak picit effelé :)
45 éves férfi voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!