Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha első szexetek volt új...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha első szexetek volt új partnerrel, milyen izgalmas helyszínen esett meg, vagy extrémebb helyzetben?

Figyelt kérdés

Hány évesek voltatok és mennyi a partner, vagy partnerek?

Hányadik partnerei voltatok egymásnak?

Mennyi ideje ismertétek már egymást?

Alkalmi volt, vagy kapcsolat?

2020. jún. 23. 23:38
 1/3 anonim ***** válasza:

19 voltam. Kapcsolat volt

Es mondketten szuzek voltunk es az o agyaban tortent.

2020. jún. 24. 00:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Szinte mindig lakásban, ágyban szexeltem először. Azért adjuk meg a módját értitek:D Talán 2 említésre méltóbb eset van:

1) fesztiválon a sátorban miközben a másik oldalon a baratnőim aludtak:D (ilyen két kabinos sátor volt tehát a sátor két végében külön kis rész volt, egy félig átlátszó anyag volt az 'ajtó') aznap ismertem meg a srácot a fesztiválon (nem kell lehurrogni nem vagyok rá büszke, többet ilyen nem is volt az életemben) én 18 voltam, ő olyan 24 körüli. És a slussz poén hogy rendőr:DD nyilván alkalmi volt és neki nem tudom mennyi partnere volt, nekem ő volt a 3.

Ami még viccesebb h szinte szexelni se tudtunk mert a sok piától lelankadt neki hamar. Amit nem bántam utólag. Alapból nemkellett volna belemennem ilyenbe, de hát fiatalság bolondság és sokat ittam. Utána még többször keresett és kapcsolatot is akart volna de offoltam

2) párszor már találkoztam a sráccal házibulikban mivel a legjobb barátnőm társaságához tartozott, így ismertem meg. És egyszer az egyik ilyen házibuli utàn ami a lakásában volt, barátnőmmel ott aludtunk mivel nagyon késő volt már és kényelmesebb volt így. A srác haverja és a barátnőm egyébként kavartak pár hete akkor. Így a srác is ott aludt. Ők ketten egy matracon feküdtek, én meg a házigazda az ágyon osztoztunk. Kb fél méterre se voltunk tőlük:D de csak úgy alakult a dolog hogy elkezdtük simogatni egymást stb aztán bele is csaptunk a lecsóba:D próbáltunk csendesek maradni de nekem az nem nagyon megy xd szuszogtam és a barátnőmék fel is ébredtek de nem mertek megmozdulni xd mivel az ágy magasabban van ugye, én lovaglás közben még láttam is őket a matracon:D tudom ez nem extrém helyszín, de nem szokásos helyzet volt az tuti. Úgy tűnik én kifogom az ilyen barátnők mellett szexelős pillanatokat:D én 21 voltam, a srác 28. Neki nem tudom hanyadik voltam, sokadik:D nekem ő a 10. Alkalmi volt de hosszú tàvú. Teljesen függővé váltam a farkától és 2 évig összejártunk.

23N

2020. jún. 24. 00:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Margitszigeten, éjszaka.
2020. jún. 24. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!