Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/14 anonim válasza:
20 évesen a barátom nyalt ki először. Nem akartam annyira, hogy csinálja, de addig ”nyomult”, amíg végül engedtem. A hideg futkos rajtam, ha visszagondolok milyen volt először a lábaim között látni a fejét, a hajába markolni közben, ahogy nyalt, puszilt és úgy nézett fel rám, szinte állatiassá változott a tekintete, sötétebbek lettek a szemei, mint aki fel fog falni... Imádtam.
12/14 anonim válasza:
4-es válaszoló 3-as vagyok.
Dehogyis. 14 voltam mikor összejöttem az első barátommal, 1 évig voltunk együtt. Túl sokat nem szexeltünk, hiszen 8 hónapig nem is volt semmi, utána meg csak párszor volt rá lehetőség meg alkalom.
18 évesen pedig egy lánnyal voltam együtt.
Sehol nem irtam, hogy 3 évig lettem volna valakivel.
13/14 anonim válasza:
17 voltam, egy éve már szopiztam. Valahogy nem vilt rá igényem. Aztán a pasim elfogott és megtette. Végülis két legyet egy csapásra sztori. Rájöttem, hogy tetszik mindkettő. 😏
14/14 anonim válasza:
11 évesen a bátyám kíváncsiságból kinyíalt..N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!