Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, amikor először nyaltak bele a feneketekbe, milyen érzés volt ? Tudtad, hogy ez következik, vagy váratlanul ért ?
#6: Én csak arra akartam rávilágítani, hogy az állatias viselkedéstől ez messze van. Mellesleg aki olyat ír, hogy 'nem vagyok állat' meg 'felpofozom', az nem lehetett nyitott és tuti nincs izgalmas szexuális élete. Max azt hiszi vagy azt szeretné hinni, hogy van. Aki úgy reagál a partnere új dologgal való próbálkozására, hogy megfenyegeti, hogy megüti, abban nincs spontaneitás, elégséges érzelmi intelligencia, nyitottság, valamint nem képes érett kommunikációra sem. Ezek pedig a jó szex alapjai.
Persze ha ti meg vagytok elégedve azzal, amit csináltok - legyen az bármilyen unalmas- akkor ez a fontos:)
Nagyon jó érzés volt
Férjem azóta is rendszeresen csinálja.
40 /N
nem állatias csak kell elötte fűrdeni és tiszta lesz XD
a kimosás macerásabb de ha nem vagy prűd megéri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!