Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, amikor először nyaltak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, amikor először nyaltak bele a feneketekbe, milyen érzés volt ? Tudtad, hogy ez következik, vagy váratlanul ért ?

Figyelt kérdés
2023. aug. 28. 22:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Váratlanul ért, de nem volt rossz.
2023. aug. 28. 22:18
 2/13 anonim ***** válasza:
36%
Ha előre nem volt megbeszélve, vagyis jól kimosva, az kellemetlen, lehet.
2023. aug. 28. 22:39
 3/13 anonim ***** válasza:
23%
Váratlanul ért. És őt is, hogy közöltem vele, hogy nem vagyunk állatok ezért hagyja abba vagy felpofozom. Ja. Jó hangulatban telt az este további része.
2023. aug. 28. 22:46
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
#3: az állatok mióta izgatják a másik ánuszát? Inkább az az állatias, ha valaki semmire nem nyitott, csak hagyomànyos szexre, hagyományos pózban, nem?:D
2023. aug. 28. 23:18
 5/13 anonim ***** válasza:
81%

Fura

Váratlan

2023. aug. 28. 23:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem először csak kézzel izgatta, később került oda a nyelve. Annyira nem volt váratlan, bár én nem undorodom az ilyesmitől, inkább izgat. A hagyományos dolgokat kicsit meguntam az élet minden területén, úgyhogy szeretem a nem megszokottat. Plusz ez egy erogén zóna, kifejezetten jól esik a dolog.
2023. aug. 28. 23:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szamitottam ra, pozitiv erzes volt.
2023. aug. 29. 00:23
 8/13 anonim ***** válasza:
64%

#6: Én csak arra akartam rávilágítani, hogy az állatias viselkedéstől ez messze van. Mellesleg aki olyat ír, hogy 'nem vagyok állat' meg 'felpofozom', az nem lehetett nyitott és tuti nincs izgalmas szexuális élete. Max azt hiszi vagy azt szeretné hinni, hogy van. Aki úgy reagál a partnere új dologgal való próbálkozására, hogy megfenyegeti, hogy megüti, abban nincs spontaneitás, elégséges érzelmi intelligencia, nyitottság, valamint nem képes érett kommunikációra sem. Ezek pedig a jó szex alapjai.

Persze ha ti meg vagytok elégedve azzal, amit csináltok - legyen az bármilyen unalmas- akkor ez a fontos:)

2023. aug. 29. 00:43
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó érzés volt

Férjem azóta is rendszeresen csinálja.

40 /N

2023. aug. 29. 02:14
 10/13 anonim ***** válasza:
71%

nem állatias csak kell elötte fűrdeni és tiszta lesz XD

a kimosás macerásabb de ha nem vagy prűd megéri

2023. aug. 29. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!