Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férjezett nőként vágyom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjezett nőként vágyom többes szexre?

Figyelt kérdés
Férjem nem nyitott a többes szexre de én nagyon vágyom rá. Elmúlik ez a vágy majd magától?

júl. 26. 21:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%
9-es, szerintem van, de semmilyen tudományos alátámasztásom nincsen ehhez, megérzés, nem biztos, hogy igazam van ebben.
júl. 26. 21:58
 12/24 anonim ***** válasza:
86%
Igen van kapuzárási pánik. De én azt veszem észre ahogy az ember idősödik egyre nyitottabb dolgok felé és vágyik is rá. Én 30+ os vagyok de pl egy 6-7 éve még az orális dologtól is hányingerem lett. Most meg magamon is meglepődök mikre vagyok képes és még mikre vágyok. Engem is vonz a többes szex egy jó ideje..
júl. 26. 22:02
 13/24 A kérdező kommentje:
12. Van igazságalapja annak amit írsz. Ezt én is érzem, egy ideje eléggé belecsaptunk a lecsóba. A férjem csak pislog, hogy milyen vágyaim vannak bár nekem mindig nagy volt a libidóm és orál az alap volt mindig. Csak a technikám változott.
júl. 26. 22:10
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ezek a vágyak (vagy fétisek) nem múlnak el. Nekem már tizen éve vágyam, hogy igazán nagy csiklójú nőt részesítsek orális élvezetben.

Nem,nem múlt el. Nem volt ez szempont eddig párválasztásnál,de a lényeg hogy ameddig ki nem éled addig nem szabadulsz tőle. Lehet utána sem, kert egyszerűen ez az, ami nagyon vonz.

Hetero ferfi

júl. 26. 23:20
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog elmúlni. Nálunk a házasságunk kb 5-6 éve körül jött elő ez a vágya. Tel múlt az idő és ez a vágy csak erősödött benne. Először megpróbáltuk ez áthidalni dildókkal és vibrátorokkal, ami rátett még egy jóadag lapáttal. A vége az lett, hogy a házasságunk 12. évében beszerveztem magam mellé még 4 ismerösömet egy hosszú hétvégére a nyaralónkba. Egész hétvégén dugtuk, bªsztuk, qrtuk és szopattuk többesben felváltva. Az utolsó nap már mint egy rongybabát dobáltuk egymásnak. Lábra állás, ülés felejtös lett úgy kilett.

Azóta a létszám leredukálódott velem együtt 3-ra, de évente 2-3-szor igy is rendesen megpakoljuk.

júl. 27. 07:11
 16/24 anonim ***** válasza:
Hogy változott a technikád, és milyen vágyakon pislog a férjed?
júl. 27. 08:04
 17/24 A kérdező kommentje:
15. Én amire vágyom az plusz egy férfi, nem gang bang. De élvezzétek továbbra is, jó, hogy ezt megtudjátok élni.
júl. 27. 09:52
 18/24 A kérdező kommentje:
16. Az orál technikám változott. És switch vagyok. Bdsm nagyon izgat.
júl. 27. 09:55
 19/24 érdeklődő35 ***** válasza:

És legalább a swich bdsm ben benne van?

Ha igen, akkor mint domina követelhetnéd meg hogy megázva őt valakivel párban kell dugnia téged

júl. 27. 10:56
 20/24 A kérdező kommentje:
19. Benne van igen, az én kedvemért. Ennyire nem dominálok, ez túlmegy a határain.
júl. 27. 11:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!