Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnöm karácsonyig kéri, hogy ne élvezzek el. Kibírható?
Figyelt kérdés
júl. 26. 10:31
12/36 A kérdező kommentje:
#13 az nem megy, ö mindennap kéri legalább, hogy rendesen kinyaljam
júl. 26. 12:08
13/36 anonim válasza:
Kerdező, én nő vagyok (13 voltam) de aki ilyet vár el kapcsolatban,nem érdemel mást ő sem. Ne nyald ki. Érezze csak a "törődést".
14/36 anonim válasza:
Ennek mi értelme van? Miért akarna ilyet egy normális barátnő?
15/36 anonim válasza:
#11: Az szégyen amit ti műveltek a vallásra hivatkozva. Gusztustalan és perverz. Isten soesem akart olyat, amit a vallásaitok kitalált, csakhogy szivathassa a kisembereket. Az összes vallás csak arra kellett, hogy rávegye a gondolkodni képtelen kisembereket arra, hogy dolgozzon a gazdagoknak, azzal a mesével, hogy ha itt szar lesz, akkor majd a túlvilágon jó lesz. De még senki sem jött vissza elmondani, hogy milyen jó is a túlvilágon. Isten pedig azért teremtette a nemi szerveket, hogy használjuk, és élvezetet adjon a szaporodás. De ha te annyira hívő vagy, akkor miért olvasod a szexuális kategóriát? Úgyhogy én inkább csak trollnak tarttalak a válaszaid pedig kamunak.
18/36 anonim válasza:
De tényleg, mi értelme van ennek? Miért kér ilyet a barátnőd?
19/36 A kérdező kommentje:
22-es kísérlet, ill. valahol olvasta, hogy a herék megdagadhatnak, és izgatná a látvány
júl. 26. 19:24
20/36 anonim válasza:
Akkor olvasson még, mert ez orbitális baromság. A herékben csak a spermium termelődik és annyi amennyi épp kell. Kb. három nap után le is áll a termelés és csak annyi pótlódik, ami magától elhal. Ami kijön belőled anyag, annak 99,9%-át a prosztata termeli.
Ha azt akarja, hogy megdagadjanak a heréid, akkor rúgjon tökön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!