Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan, hogy karácsony...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy karácsonykor, vagy karácsonyi "ajándékként" adtad oda valakinek a szüzességed, vagy vetted el valakiért?

Figyelt kérdés

Ha igen, hogy történt? Hány évesek voltatok? Melyik fél volt a szűz?

Fiúk is írhatnak, ha így vesztették el, vagy vették el lányét.

2021. dec. 25. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Nem
2021. dec. 25. 13:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly karácsonykor történt de nem ajándékként hanem akkor érett meg rá a kapcsolat.L.
2021. dec. 25. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbb ember szeptemberben születik. 9 hónappal karácsony után. Az ünnepi hangulat meghozza a kedvet a védekezés nélküli szexhez. Szóval biztos sok ilyen eset van.
2021. dec. 25. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

3#

Tévhitben vagy, mint oly sokan. Hiszen régi népi hit, hogy a téli bezártságban többen bújnak össze, így 9 hónappal később sok az újszülött.

A legtöbb gyerek nyáron, azon belül is júliusban születik!

Az viszont igaz, a legtöbb gyerek 1974. szeptember 23-án született. Azon a napon 648 baba jött világra.

[link]

2#

Le a kalappal a megfogalmazásod, hozzáállásod miatt! Valóban, akkor kell ágyba bújni valakivel, amikor megérett rá a kapcsolat!

(mellesleg, ahogy sok embernek, nekem sem volt soha egy szűz partnerem sem. A sajátomat nyáron vesztettem el.)

2021. dec. 28. 18:55
 5/5 anonim válasza:

Igazából nem kell ezt akkora mítikumnak tartani, meg így nagyon felmagasztalni, ahogy 2-es is írta, akkor érdemes, ha megértetek rá és ott tartotok, nem kell ezt valamilyen alkalomra tartogatni vagy ellőni feltétlenül.

Persze ha te mindenképp ajándékként akarod odaadni, akkor is szerintem érdemesebb kivárni, de én személy szerint így látom.

2022. jan. 8. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!