Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért elítélendő ha egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő ha egy férfi popó párti?

Figyelt kérdés

Sokan vagyunk akik jobban szeretik popóba mint punciba,ez miért vált ki ekkora indulatot a nőkből?

Mintha valami halálos bűn lenne komolyan..

júl. 24. 22:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%
Talán azért mert végigfut az agyukon, hogy ha minden alkalommal szétujjazod majd szét dugod a seggét a farkaddal előbb vagy utóbb lesznek bizonyos problémái, plusz a nők olyanok, hogy ha erőltetsz dolgokat annàl inkább elmegy tőle a kedve. Rá lehet kattanni erre a segg témára nagyon, de nem a segg az új pina.
júl. 25. 08:13
 22/26 anonim ***** válasza:
13%

Én is popóba szeretem Nem tudok mit tenni,hiába mérgelődik a csaj,akkor is megprobálom popóba tenni.Pedig küzdök ellene,sokat szenvedek,de nem megy!

Mindig mondogatom hogy "nem szabad",meg "pfuj","pokolra jutsz","bu.i vagy", meg ilyenek,de hiába!!

júl. 25. 21:34
 23/26 anonim ***** válasza:
53%
Nem akarja a csaj, de te akkor is berakod? Pfejj barátom, te aztán egy igazi szarf@szú véglény vagy.
júl. 25. 22:41
 24/26 A kérdező kommentje:

Ilyen ez a férfilét, tele nehézségekkel.

júl. 25. 23:17
 25/26 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező. Én osztom a véleményed én is jobban szeretem , szerintem ez teljrsen normális. Nencs ebben semmi fura. És magyarázni sem kell.

Egyébként sok nő szereti , csak olyanbálszentek hogy magukbak se vallják be. Sza.j le itt mindenkit aki nem képes felfogni hogy izlések és pofonok különböznek. Egyébként az a sok meleg se fossa össze magát , és ha védekeznének akkor kevesebb nemibetegség lenne.

aug. 8. 03:23
 26/26 anonim ***** válasza:
62%
Punci 4Ever...!
aug. 9. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!