Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő ha egy férfi popó párti?
Sokan vagyunk akik jobban szeretik popóba mint punciba,ez miért vált ki ekkora indulatot a nőkből?
Mintha valami halálos bűn lenne komolyan..
Én is popóba szeretem Nem tudok mit tenni,hiába mérgelődik a csaj,akkor is megprobálom popóba tenni.Pedig küzdök ellene,sokat szenvedek,de nem megy!
Mindig mondogatom hogy "nem szabad",meg "pfuj","pokolra jutsz","bu.i vagy", meg ilyenek,de hiába!!
Ilyen ez a férfilét, tele nehézségekkel.
Kérdező. Én osztom a véleményed én is jobban szeretem , szerintem ez teljrsen normális. Nencs ebben semmi fura. És magyarázni sem kell.
Egyébként sok nő szereti , csak olyanbálszentek hogy magukbak se vallják be. Sza.j le itt mindenkit aki nem képes felfogni hogy izlések és pofonok különböznek. Egyébként az a sok meleg se fossa össze magát , és ha védekeznének akkor kevesebb nemibetegség lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!