Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális? 35+ éves pasiról van szó. Először szexeltünk, mikor megkért segítsek neki betenni. Természetesen segítettem. Ezt követő alkalmakkor is. De közel egy év után már kicsit zavaró, hogy segítség nélkül nem tudja betenni.
Nehezen hiszem el, hogy egy év után ne tudná betenni. De tényleg, komolyan, azt úgy hogyan képzeljem el? Vak? Neeeeem, még akkor is menne egyedül. Nem érez semmit a farkával? Aaaaj akkor meg nem élvezne el soha.
Lehet, hogy csak egyszerűen ez a mániája, erre izgul, hogy fogd meg te és rakd be. Másképp nem értem, de tényleg... Nincs jelen mikor szexeltek vagy mi? xd
Szerintem szűk lehet a puncid. Vaktában mondjuk nem mindig lehet egyből megtalálni a bejáratot. De aki tapasztalt az szerintem nem igényel vezetést.
De miért nem néz oda? Nem próbálta meg ő betenni úgy hogy pont mindent lásson?
Én is szeretem néha ha akár kutyában, akár lovaglóban a párom fogja meg és igazítja be magának a farkam.
Persze ez nem azt jelenti hogy nekem ne menne, de valamiért "jól tud esni" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!