Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem érzem? Mitől lehet ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érzem? Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Együttlét során nem úgy érzem a párom péniszét némelyik pózban. Póz váltás után ismét ez következik be egy idő után. Páromnak lefelé ferdülő pénisze van, mérettel nincs gond.

Párom meg úgy érzi hogy egy idő után kitágulok és csak csuszkál bennem. Pózt váltunk , megint “szűknek” érez, majd egy idő után ismét tágnak, és nem úgy ingerlem a péniszét.

2024. júl. 24. 18:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy kitágulsz teljesen természetes, sőt a baj az lenne, ha nem tennéd.

Én eddig két partneremmel pont ellentétes helyzetbe kerültem: vagyis túl soknak éreztem, konkrétan kellemetlen volt. Emiatt elkezdtünk a pózokkal és behatolási szögekkel kísérletezni, elmondom, hogy nekem mik a tapasztalataim:

- A legkevésbé akkor van bennem, amikor a hátamon fekszek, kivéve, ha nagyon felemelik a lábam. (Tehát nekem mindig ez a kezdés, a bemelegítés.)

- Vannak pózok, ahol jól tudom szabályozni, hogy mi meddig mehet: ez az, amikor én vagyok felül (legyen az bármilyen póz), illetve oldalról több szög lehetséges. Ezek közepesek nekem.

- Kutya, illetve annak a fektetett verziója kifejezetten "kegyetlen" . Ezeket én csak 10+ perc után (a megfelelő bemelegítés után) tudom élvezni.

- Ezen túl befolyásolja az érzést a lábak összezártsága, közben a csikló stimulálása (szűkebb).

Ezek mind nagyon sokat segíthetnek, de szerintem egyéni dolgoktól is függ (pl. egymáshoz képesti magasságotok). Ezen túl lehet hüvely erősítő gyakorlatokat (Kegel) csinálni, amivel képessé válsz a szorításra, és egyébként érdemes lenne utánaolvasni (pl. a Káma Sutra is különveszi a nők vaginális alkatait és az azokhoz alkalmas pózokat).

Jó szórakozást a kísérletezéshez!

2024. júl. 25. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!