Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzem? Mitől lehet ez?
Együttlét során nem úgy érzem a párom péniszét némelyik pózban. Póz váltás után ismét ez következik be egy idő után. Páromnak lefelé ferdülő pénisze van, mérettel nincs gond.
Párom meg úgy érzi hogy egy idő után kitágulok és csak csuszkál bennem. Pózt váltunk , megint “szűknek” érez, majd egy idő után ismét tágnak, és nem úgy ingerlem a péniszét.
Tartom az első 2 válaszát.
Nekem is lefelé görbül, és én is tapasztaltam ilyesmit egy konkrét lánnyal, de soha senki mással. :O
6, köszönjük. Ilyen mentalitással ne iss keress párkapcsolatot, maximum valami aszexuális partnerrel. Tudtad, hogy a szexelni manapság nem csak “gyermeknemzés” céljából szoktak, hanem kölcsönös örömszerzés miatt?
Üdv, egy “szerencsés véletlennel élő”
7: Azt tudtam hogy függetlenűl a mai kényelmes joléttől, az emberek teste, testi adottságai kb 100-200 ezer éve alakult ki ? És akkor még szóba sem került az hogy az emberek szorakozásra használják a szexet. Hanem egy sima fajfenntartó testi funkció volt. Ezért a nőknek nem is alakult ki orgazmusuk, mert evolucios szempontból nem kellett.
Tehát az emberek alap testiadottsága egyáltalán nem teszi lehetővé a nők orgazmusát sima szex közben. Az pedig hogy ezt néha meglehet csinálni, az puszta anatomiai véletlen. De mivel továbbra sem kell a nők orgazmusa a szaporodáshoz, ezért a nők orgazmuskészségét nem fejlesztette ki, és nem is fejleszti az evolució.
6- és 8-nak: A természet szerintem ennél sokkal rafináltabb. A nőnek valóban nem kell orgazmus a szaporodáshoz. Viszont az emberi test úgy van kitalálva, hogy mindent bevessen a fajfenntartás érdekében. A nő azáltal, hogy orgazmust érez (és igen erre eredetileg minden nő képes, valamiféle zavart, zavaró körülményt jelez, ha nem) hajlamosabb a további aktusokra (a férfi is pont ezért csinálja, nem férfiúi, fajfenntartói kötelességéből).
Amúgy a szerelem is egy kémiai folyamat, ami hasonlóan a reprodukciót biztosítja. Mindkét félben egy felfokozott, kellemes érzést vált ki, azért, hogy biztosítsa az új egyedek nemzését és védelmét (embereknél fontos a család tartósan fennálló óvó szerepe).
Ettől még mindkettő csúcsszuper, intim folyamat, amit lehet és érdemes is élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!