Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megcsalásnál miért erkölcsrend...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnál miért erkölcsrendészkednek az emberek?

Figyelt kérdés
2024. júl. 24. 12:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

#20 azért alapít családot, hogy magához láncolja a nőt, legyen neki egy biztos alap.

Az exférjem is nézett nagyokat, hogy elhagytam őt gyerekestül, azt hitte majd kussban maradok, mint szegény anyukája már 30 éve. Csak tűr és tűr...

2024. júl. 24. 13:28
 22/23 anonim ***** válasza:
Én férfiként nem értem és erkölcsrendészkedés nélkül, hogy ér az annyit?Tényleg annyira fontos az a rohadt szex?
2024. júl. 24. 13:34
 23/23 anonim ***** válasza:
63%

Baromi egyszerű szerintem.

Aki kapcsolódik valakihez, az ne mást/mással dugjon/dugassa magát.

Maradjon szingli és annyi partnere lehet amennyit csak akar.

De az rohadt nagy köcsögség, ha a másik tudta nélkül félredug valaki.

Ha nyitott kapcsolat, és megvan beszélve, és mindkét fél benne van, akkor csak csinálják, ha úgy jó nekik...

De másként ne.

Miért?

Mert ezzel fájdalmat okoz a másiknak. Annak akit amúgy "szeret". Ami nyilván nem igaz mert ha szereted, nem okozol fájdalmat, és nem hiszed hogy normális ha azt okozol.

Ha meg nem működik az adott partnerral, akkor ott kell hagyni. Csak ahhoz már nem elég tökösek az emberek!

F42

2024. júl. 24. 13:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!