Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnál miért erkölcsrendészkednek az emberek?
11/23 A kérdező kommentje:
#9 Nem kell szakítaniuk mert az anyagi biztonság fontosabb.
Értelmes ember szakítani fog olyannal, aki semmibe veszi őt.
2024. júl. 24. 12:24
13/23 A kérdező kommentje:
#12 Ezt hogy ki értelmes meg nem azt nem te döntöd el.
Nyilván nem, de az tagadhatatlan, hogy aki eltűri, hogy megcsalják, az vagy ostoba vagy nagyon kétségbe van esve.
2024. júl. 24. 12:32
Én nem ítélem el mert mindenki azt csinál amit akar de .. Mindenki átb@sz mindenkit. Férfi részről megalázó bujkálni, sunnyogni, hazudni. A szerető nő részéről megalázó mert ugye ő csak erre kell. Neki csak ez jut. Ingyen diplomatikusan szexmunkásnak használják. Az otthon lévő feleség ,barátnő szintén megalázott helyzetbe kerül. Sok konfliktust , frusztrációt szül. Kérdés, hogy ér e ez a feleknek ennyit. A párommal mi 8 éve szexeltünk utoljára a negyvenes éveiben bekövetkezett menopauza miatt. Mégsem csaltam meg a fenti okok miatt. Nem akartam őt átverni, a leendő szeretőmet kihasználni és űzött vadként bujkálni, sumákolni. Nekem nem ért ez ennyit valakinek viszont megéri.
2024. júl. 24. 12:48
#8 lehet magyarázni, aki csalni akar, az csalni fog akkor is, ha mindent megkap.
2024. júl. 24. 12:57
#16 Ez pontosan így van ahogyan írod!
2024. júl. 24. 13:04
#11 6 millió ft tartozással léptem ki a házasságomból egy 8 hónapos gyerekkel. Anyagi biztonság? Inkább élek vajaskenyéren (persze a gyereknek mindent megadva), minthogy minden nap pánikrohanom legyen egy idióta miatt.
2024. júl. 24. 13:08
#17 és mindig, mindig a másik fél a hibás. Ezer okot felsorol, hogy miért lépett félre. Persze ő szent, ő mindent megtett a másikért. Tapasztaltam is és láttam is ebből eleget a környezetemben.
2024. júl. 24. 13:10
#18 Ez nagyon kemény. Van tartásod, nagy tisztelet Neked!
#19 Ez egy ember típus. Lehet egy szex istennő is a felesége , a legjobb körülmények között élhet akkor is félre fog kacsintani. Meg fogja csalni a párját és szinte bárkivel. Ismerek én is ilyen embereket. Az egyik pasi már 60 éves de most sem bír a f@szával. Az a probléma, hogy aki ilyen miért alapít családot? Az én lelkiismeretembe férfiként szexmentes kapcsoltban sem fér bele a megcsalás pedig nem egy lehetőségem lehetett volna. Pár évvel ezelőtt kis híján megtörtént de olyan lelkiismeret furdalásom volt, hogy nem tudtam megtenni. Mindezt úgy ahogyan írtam 2016 óta szexmentes kapcsolat, nincs gyerek ,nincs közös vagyon a párommal. Egy mód lehetett volna. Odaállok a párom elé ,hogy szakítsunk és akkor utána szabad a vásár. Viszont én annyira ragaszkodom hozzá és szeretem, hogy ezt nem tettem meg. Így a szexről is lemondtam. Igaz én már elég öreg vagyok így 50 évesen könnyen pofázom a szexről és megcsalásról.
2024. júl. 24. 13:21
További kérdések: