Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudom túltenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom túltenni magamat ezen?

Figyelt kérdés

30 éves nő vagyok, egy teljesen normális házasságban élek, két gyerekkel, az egyik még csak 1 éves.

A férjemmel jó a szexuális életünk.

Ciki leírnom, de sokszor jut eszembe a nőgyógyászom és nem tudom miért.

Nála voltam a legkisebbel terhesgondozáson, ebben az időszakban inkább jobban szerettem kerülni, nem is volt először szimpi. Aztán végülis megkedveltem, elég baráti stílusa van.

Nos, egyébként egy 50-es pasi, nem csúnya, fiatalos is, de azért látszik rajta a kor.

Nem tudom eldönteni, hogy miért reménykedem titokban arra, hogy bejövök neki, pedig egyébként tudom, hogy nem sok esély van erre…

Szerintetek?

2024. júl. 23. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Ha a doki nem jön össze, lesz más, akire ugyanígy rákattansz. Itt nem az a lényeg, hogy ki az illető, hanem az, hogy úgy egyáltalán megfordul a fejedben, hogy kacsintgatnál kifelé a házasságból. 30 éves vagy, máris két gyerek anyja. Túl korán kötelezted el magad.
2024. júl. 23. 21:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem akarom megcsalni a férjem. Privátban íróknak üzenem
2024. júl. 23. 23:52
 3/5 anonim ***** válasza:
46%
De, egyértelmű, hogy meg akarod csalni, max még nem fogtad fel. Másra vágysz, nem a férjedre. Bárki jó lesz időközben. Írom ezt az első válaszolóként, aki nem írt neked privátot.
2024. júl. 24. 00:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is valami hiányzik, amit keresel. Talán csak kalandot?

Izgalmat?

Lehet én atbeszelnem egy pszichológussal, mielőtt a tettek mezejére lépsz.

2024. júl. 24. 14:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem vágyok másra… szóval ezért nem értem. Nem akarom megcsalni és szerintem nem is tudnám megtenni, ha arra kerülne a sor, akkor sem.. sőt ha sosem tudnà meg, akkor sem
2024. júl. 25. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!