Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok milyen érzés hogy ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok milyen érzés hogy ti bármikor bárkivel szexelhettek erőfeszités nélkül is?

Figyelt kérdés
2024. júl. 23. 14:50
1 2 3
 21/27 lizzi77 ***** válasza:
100%
Persze,lehetne,csak egyrészt a legtöbb nő nem nimfomániás/krva,hogy bárkivel lefeküdjön.Másrészt gondolom te is zokszó nélkül lefeküdnél egy számodra kicsit sem vonzó,mondjuk 60-as ,igénytelen mamikával,mert neki kellenél....na persze.
2024. júl. 24. 10:02
 22/27 Laylah ***** válasza:
78%

"másik kérdésnél meg azt irják a csajok hogy ők jobban kivánják a szexet mint a férfiak,és nem is birnák ki sokáig nélküle.."

Csak nem mindegy, hogy KIVEL. Én sem bírom még két napig sem, hogy ne érjek a páromhoz, viszont ha nincs senkim, akkor elvagyok szex nélkül hónapokig is.

"Ja persze kezdem sajnál szegény nőket milyen rossz lehet már nekik hogy állandóan csak megakarják dugni őket." + 20. válasz

Szóval ha előtted sorbaállnának a zsíros hajú, 150 kilós, borotvát sosem látott, fogatlan nők, akkor te végigmennél mind a 99-en, és nem várnád ki, hogy hátha a 100. olyan lesz, aki tetszik is? Ez rólad mond el sok mindent, ne is haragudj. Ha pedig a válasz nem, akkor miért gondolod, hogy a nőknek oké, ha neked sem az?

2024. júl. 24. 10:06
 23/27 A kérdező kommentje:

ma 10:06

"zsíros hajú, 150 kilós, borotvát sosem látott, fogatlan nők,"

Én nem értem miért kell mindig szélsőséges példákat hozni,ennyi a szókincsed?

Átlagos nőkre és pasikra gondol az ember úgy általában.

2024. júl. 24. 10:45
 24/27 Laylah ***** válasza:
100%
Igen, általában arra gondolnak a nők is, mikor szexelnének valakivel. De a felhozatal nem az átlag, hanem az átlag alatti pasik tömkelege, ezt kellene megérteni. Társkeresőn ugyanez megy, lehet nyavalyogni, hogy bezzeg a bők napi 100 levelet kapnak, de nézd már meg azt is, milyen emberektől jönnek azok a levelek...
2024. júl. 24. 11:09
 25/27 Laylah ***** válasza:

*nők

Bocsi, elírtam.

2024. júl. 24. 11:10
 26/27 A kérdező kommentje:

ma 11:09

" átlag alatti pasik"

Na de ilyet miért kell mondani? Nektek hogyan esne ha ezt irnám " átlag alatti lányok"

Minden embernek joga van megtalálni a boldogságot,akár szexben,akár szerelemben. Mai világal az a baj hogy megkülönböztetések vannak.

2024. júl. 24. 12:16
 27/27 Laylah ***** válasza:
100%

Átlag alattinak, jobb napjaimon átlagosnak tartom magam és nem háborodok fel, ha valaki megmondja, hogy szerinte az vagyok.

Az igazság és a pc harcában én az igazság oldalán állok. Marhára nem érdekel, ha valaki kicsi lelkét sérti, ha megmondják neki, hogy nem néz ki jól, ha egyszer nem néz ki jól. Nem hazudnék a másik szemébe csak azért, hogy jobban érezze magát és egy hamis illúzióba merüljön, mert senki nem meri megmondani neki, hogy igenis van hová fejlődnie. Kellenek a megkülönböztetések, viszont az igazságos, egyenlő bánásmód mindenkit megillet. Az embernek joga van keresni a boldogságot, igen. De ahhoz nincs joga, hogy másokat arra kényszerítsen, hogy őt boldoggá tegyék.

2024. júl. 24. 12:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!