Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok milyen érzés hogy ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok milyen érzés hogy ti bármikor bárkivel szexelhettek erőfeszités nélkül is?

Figyelt kérdés
júl. 23. 14:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
47%

#10 (4-es vagyok)

Adtam jeleket, de nem egyszerű, mert nem vagyunk függetlenek és alá-fölérendeltségi viszony is van (munkahely).

júl. 23. 16:25
 12/27 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként munkahelyen akárki is gondolja nem egyszerű ismerkedni, pláne ha napi szinten látod a másikat.Belegondolva abba ha összes jöttök de nem sikerül a kapcsolat meg egymás szemébe kell nézni a jövőben is..vagy marad egyik fél részéről a felmondás! Ahogy a #11 írta nemnis függetlenek ami nehezített terep...
júl. 23. 16:38
 13/27 anonim ***** válasza:
29%
Telesírom a párnám minden nap, hogy ilyen emberek vannak, mint a kérdező
júl. 23. 16:59
 14/27 anonim ***** válasza:
88%

Nekem férfiként az a tapasztalatom, hogy időszakos, hogy mennyire vagyok sikeres a szex terén, meg úgy ámblokk a nőkkel.

A korábbi válaszolókkal egyet értve, erőfeszítés mindig szükséges - ahhoz, hogy úgymond "az öledbe hulljon a siker" valamely hozott tulajdonságodban nagyon kirívó kell legyél (gondolok itt kinézetre, kisugárzásra, [sajnos] anyagi helyzetre, pozícióra stb..) - de a földi halandóknak muszáj "láttatniuk" magukat, ehhez pedig bele kell tenni a "munkát".

De hogy vissza kanyarodjak arra amit mondani szeretnék: azokban az időszakokban, amikor szociálisan elérhetőbb vagyok és több emberrel sikerül körül vennem magam, jönnek a lehetőségek, jobbára csak a szexben áll meg, amit egyszer bánok, máskor nekem nincsenek mélyebb érzéseim a másik felé. De itt a kérdező csak a szexre helyezte a kérdését.

Szerintem egyáltalán nem ennyire reménytelen a férfiak oldaláról a helyzet, sok GYK-ra írogató, szobában kuksoló, szomorkodó srác meglepődne, hogy mennyi lehetőség tárulkozhatna elé, ha élne társasági életet és normálisan közeledne a lányokhoz.

Ez most nem kioktatás akart lenni, de jártam már mindkét oldalon...igen is ki kell mozdulni a komfortzónából!

júl. 23. 17:56
 15/27 anonim ***** válasza:
88%
Senki sem szexelhet bármikor és bárkivel, még a férfiak sem, nem még mi.
júl. 23. 18:29
 16/27 anonim ***** válasza:
66%
Meg szingli nőként sem. És ebben az első válaszolónak 100% igaza van. Idegen pasihoz nem megyek, és magamhoz sem hívok.
júl. 23. 19:27
 17/27 A kérdező kommentje:

ma 19:27

Te is macskás néni leszel nemsokára..

júl. 23. 22:34
 18/27 A kérdező kommentje:

16-os

első válaszolónak 100% nincs igaza. mivel másik kérdésnél meg azt irják a csajok hogy ők jobban kivánják a szexet mint a férfiak,és nem is birnák ki sokáig nélküle..

júl. 23. 22:36
 19/27 A kérdező kommentje:
Ja persze kezdem sajnál szegény nőket milyen rossz lehet már nekik hogy állandóan csak megakarják dugni őket.Valóban rossz lehet nőként élni igen.
júl. 23. 22:37
 20/27 A kérdező kommentje:

7-es

"100 bárkiből 99 nyomoronc."

Ez is bizonyitja hogy továbbra is piedesztára kell emelni a nőket,mert azért képzeld el 100 sorsjegyből milyen nehéz kiválasztani azt az egyet ami nyerő, Ehhez baromi nagy tudás kell szerintem.

júl. 24. 09:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!