Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen érzés hogy ti bármikor bárkivel szexelhettek erőfeszités nélkül is?
#10 (4-es vagyok)
Adtam jeleket, de nem egyszerű, mert nem vagyunk függetlenek és alá-fölérendeltségi viszony is van (munkahely).
Nekem férfiként az a tapasztalatom, hogy időszakos, hogy mennyire vagyok sikeres a szex terén, meg úgy ámblokk a nőkkel.
A korábbi válaszolókkal egyet értve, erőfeszítés mindig szükséges - ahhoz, hogy úgymond "az öledbe hulljon a siker" valamely hozott tulajdonságodban nagyon kirívó kell legyél (gondolok itt kinézetre, kisugárzásra, [sajnos] anyagi helyzetre, pozícióra stb..) - de a földi halandóknak muszáj "láttatniuk" magukat, ehhez pedig bele kell tenni a "munkát".
De hogy vissza kanyarodjak arra amit mondani szeretnék: azokban az időszakokban, amikor szociálisan elérhetőbb vagyok és több emberrel sikerül körül vennem magam, jönnek a lehetőségek, jobbára csak a szexben áll meg, amit egyszer bánok, máskor nekem nincsenek mélyebb érzéseim a másik felé. De itt a kérdező csak a szexre helyezte a kérdését.
Szerintem egyáltalán nem ennyire reménytelen a férfiak oldaláról a helyzet, sok GYK-ra írogató, szobában kuksoló, szomorkodó srác meglepődne, hogy mennyi lehetőség tárulkozhatna elé, ha élne társasági életet és normálisan közeledne a lányokhoz.
Ez most nem kioktatás akart lenni, de jártam már mindkét oldalon...igen is ki kell mozdulni a komfortzónából!
ma 19:27
Te is macskás néni leszel nemsokára..
16-os
első válaszolónak 100% nincs igaza. mivel másik kérdésnél meg azt irják a csajok hogy ők jobban kivánják a szexet mint a férfiak,és nem is birnák ki sokáig nélküle..
7-es
"100 bárkiből 99 nyomoronc."
Ez is bizonyitja hogy továbbra is piedesztára kell emelni a nőket,mert azért képzeld el 100 sorsjegyből milyen nehéz kiválasztani azt az egyet ami nyerő, Ehhez baromi nagy tudás kell szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!