Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől lesz egy szopás jó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz egy szopás jó?

Figyelt kérdés
Azon kívül hogy megkérdezem a partnerem és figyelem a reakcióit mi az ami a ti személyes tapasztalatok alapján jobbá tette egyik szopást a másiknál?
2024. júl. 23. 00:19
 1/8 anonim ***** válasza:
39%

Attól, hogy jól csinálják. Legtöbb lány túlfinomkodja, azt hiszik a farok, olyan mint a csikló.

A hosszabb válaszért várd meg azt a válaszolót, aki majd bemásolja ezredszer a többi tudnivalót. :D

2024. júl. 23. 00:25
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Én úgy szoktam csinálni, hogy elkezdem csókolgatni, a mellkasától indulok, le a hasán át, majd egyből a golyókhoz kerülök, elkezdem őket nyalogatni, bekapom, szívogatom őket egyenként, közben megmarkolom a kukit a tövénél, ilyenkor azért már jó esetben kőkemény, néha egy kevés előnedv is látható rajta. Végignyalom teljes hosszában, majd bekapom a makkot, körözök rajta a nyelvemmel, mintha fagyit nyalnék, aztán hirtelen betolom tövig a torkomba, ezt megismétlem úgy 4-5*, ettől jó sok nyálam lesz, azt szétkenem rajta, aztán könnyebb lesz szopni. Utána a kezemmel is rásegítek, felváltva verem és szopom, próbálom minél többször, minél mélyebben bekapni és ütemesen, ritmusosan csinálom, ha túl gyakran váltok kezet vagy ritmust, van olyan pasi, aki nemtud úgy elmenni.

Addig csinálom, amíg már kapkodja a levegőt és nyögve - hörögve a számba nem élvez. :)

2024. júl. 23. 00:34
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
köszönjük #2-es, hogy ilyen lelkesen csinálod!
2024. júl. 23. 00:54
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Mélytorok a legjobb..
2024. júl. 23. 02:14
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

A fogad mögé bekapod a makkot és a nyelveddel nyomod a szájpadláshoz.

Ettöl már csak a mélytorok ami jobb. Nekem sajnos senki sem tudta mélytorokra venni eddig.

A hosszúsága még nem is drámai de nagyon vastag.

Volt 1-2 próba amit nagyon élveztem de majd megfulladt szegény csaj így aztán nem is erőltettem sose senkinél...

2024. júl. 23. 09:22
 6/8 anonim ***** válasza:
12%

Két dolog:

1. szilikonos vagy nagyon telt ajkak (ez a legfontosabb),

2. szopás közben nyújtsa előre a nyelvét, hogy mélyebbre tudja venni (nem kell semmi extra mélytorok).

2024. júl. 23. 09:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Mintha azt kérdeznéd, mitől lesz finom az ebéd?

Ahány ember, annyi ízlés.

2024. júl. 23. 17:00
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
A 6. igaza van, gyanús az a lepontozás ...
2024. júl. 24. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!