Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevesebb a szopás mitől van ez?
Nekünk már 1 év házasság után ugyanez volt.
Feleségem kijelentette hogy ő igazából sose szeretett sz . pni, csak a kedvemért csinálta, most viszont már nincs kedve olyan dolgokhoz, amit nem szeret.
Ezt én egyébként el tudtam fogadni, mert p . nci nyalás legalább van nálunk, ha nem is olyan gyakran, de heti 1-2-szer, szóval mindig ha van szex.
Szóval valami ilyesmi lehet nálatok is, valószínűleg sose rajongott annyira a sz . pásért és mostmár x év után megteheti h nem csinálja annyit.
Hozzáteszem engem igazából csak az zavar h ha p . ncinyalás után nincs szex akkor ez a dolog viszonzatlan marad. Ez alapból nem zavar mert a nyalás felizgat rendesen és imádom, de kicsit frusztrált leszek ilyenkor, a viszonzatlanság zavar (még ha gyorsan kiveri akkoris, bár sokszor cska magamnak verem ki)
Az mondjuk fura h a p . nci nyalás neki csikis, nem lehet h rosszul csináltok valamit? Nem izgul fel előtte eléggé, vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!