Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kevesebb a szopás mitől van ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevesebb a szopás mitől van ez?

Figyelt kérdés
Kérdésem CSAK házasságban élőkhöz szól (mivel volt kapcsolat hazasság elött tudom mennyivel másabb,aki nem házas lapozzon az majd megtudja).Tehát mielőtt a hölgyek azzal vádolnának hogy bezzeg a szeretném hogy engem szopjon a párom de én viszont neki nem adok semmit cserébe ,elárulom állandóan eldörzsölöm nyalnám a puncit (azért csak nyalnám mert csikis😤) tehát nekem fontosabb az ő öröme mint a sajátom ,szex közbe addig el nem megyek míg ő legalább egyszer el nem élvez.Az utóbbi időben nem szeret úgy franciázni ha meg igen olyan 2 perc és teszi is be .17éve házasok 21 éve együtt ha valaki válaszol írna ilyen paramétereket mármint kevesebb ugyan annyi esetleg több férj illetve feleség.
2024. júl. 15. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Unalmas lett. 21 éve mindig ugyanaz, ne mondd, hogy neked nem az. Változtassatok, újítsatok.
2024. júl. 15. 15:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi 17 éve vagyunk együtt, 10 éve házasok. Nálunk nem változott magában a szexben semmi. Ha kevesebb az orál, annak lehet az oka az, hogy jobban szereti, ha benne vagy, jobban vágyik arra. Ezt tőle kell megkérdezned.
2024. júl. 15. 16:00
 3/4 anonim ***** válasza:
A 17 évtől van haver... érzelmileg kezd kicsit ellaposodni, elszürkülni, hogy egy dalt idézzek "úgy fekszik alád mintha autót szerelne". Ezért csökkent az együttlétekben a szenvedély. Tanács: egy házasságban a jó szex az ágyon KÍVÜL kezdődik, a hétköznapokban, a kapcsolat érzelmi részének a fenntartásával, felkorbácsolásával!
2024. júl. 15. 16:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekünk már 1 év házasság után ugyanez volt.

Feleségem kijelentette hogy ő igazából sose szeretett sz . pni, csak a kedvemért csinálta, most viszont már nincs kedve olyan dolgokhoz, amit nem szeret.

Ezt én egyébként el tudtam fogadni, mert p . nci nyalás legalább van nálunk, ha nem is olyan gyakran, de heti 1-2-szer, szóval mindig ha van szex.

Szóval valami ilyesmi lehet nálatok is, valószínűleg sose rajongott annyira a sz . pásért és mostmár x év után megteheti h nem csinálja annyit.

Hozzáteszem engem igazából csak az zavar h ha p . ncinyalás után nincs szex akkor ez a dolog viszonzatlan marad. Ez alapból nem zavar mert a nyalás felizgat rendesen és imádom, de kicsit frusztrált leszek ilyenkor, a viszonzatlanság zavar (még ha gyorsan kiveri akkoris, bár sokszor cska magamnak verem ki)

Az mondjuk fura h a p . nci nyalás neki csikis, nem lehet h rosszul csináltok valamit? Nem izgul fel előtte eléggé, vagy ilyesmi.

2024. júl. 15. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!