Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, amikor ismerkedtek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, amikor ismerkedtek egy nővel és tetszik, már az elején megfordul a fejetekben, hogy milyen lehet megdugni?

Figyelt kérdés
Sokszor gondolok arra, hogy vajon mikor nekem udvarol valaki, akkor már az elején eljatszik-e a gondolattal, hogy hogy dugna meg stb. vagy nem igaz, hogy a férfiak egyből arra gondolnak?
2024. júl. 22. 19:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%

8

Pedig hidd el így van. Pont leszarjuk hogy milyen cuki cicád van, mit sütöttél, milyen napod volt éppen, fodrásznál voltál etc. Csak muszáj meghallgatni hogy szexhez jussunk. Ugye erről szól az ismerkedés bejutni a bugyitokba, de ehhez magunkra vesszük a szerepet. Ez biológia. Persze szemedbe nem fogja mondani az okosabbja, de ezt gondoljuk, ebben biztos lehetsz. Kizárólag szexuális gondolataim vannak egy vonzó nő esetében semmi más nem érdekel.

2024. júl. 22. 20:01
 12/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát nemntudom, nekem már jó pár pasi udvarolt, de ebből kevés sz.rta le, hogy mit mondok, általában tartalmasan ismerkedem, mondjuk szerencsére érdekes szakmám, hobbijaim és életem is van. Elég szomorú lenne, ha minden nőt csak egy p.uncinak látnának a pasik és nem embernek. Én pl. nem azért tanultam és képeztem magam ennyit és el is küldeném a francba azt, aki így állna hozzám:D De nem is volt még ilyen tapasztalatom.
2024. júl. 22. 20:07
 13/23 anonim ***** válasza:

Hidd ezt, ha neked ez jó. De akkor miért tetted fel a kérdésedet?

2024. júl. 22. 20:10
 14/23 anonim ***** válasza:
84%

12

Írod te magad is hogy " jó pár pasi udvarolt". Udvarolt. Ezt a szót jegyezd meg. Udvarolt, mert szeretne veled szexelni, de mivel azonnal nem dobod oda magad, fel kell vegye a szerepet a kedvedért. Ezt jelenti az udvarlás. Szex előtti bemelegítés. Nőként ezt tagadhatod, de mi jobban tudjuk.

2024. júl. 22. 20:14
 15/23 anonim ***** válasza:
78%
Csak ez fordul meg a fejemben.
2024. júl. 22. 20:28
 16/23 anonim ***** válasza:
78%

Azért ez butaság.

Ha egy nőt megismerünk, akkor az egész nő érdekel, az evolúció is erről szól. Minél jobb és sokoldalúbb a nő, annál valószínűbb, hogy olyan anya lesz, akinek a gyerekei életben maradnak. Ezért fontos a férfinak is a kapcsolat.

Azzal együtt, hogy a férfiak valóban egyszerűbbek, és nem bonyolítják túl az életet.

2024. júl. 22. 20:38
 17/23 anonim ***** válasza:
35%

16

Te tuti nő vagy. Pont nem fogja érdekelni a férfit hogy a nő milyen anya lesz. Hisz csak az a fontos hogy megtermékenyíthető legyen készpont. Ergo csak a szexusa fog érdekelni férfiként.

2024. júl. 22. 20:51
 18/23 anonim ***** válasza:
A többséget persze, hogy nem érdeki tudatosan, de azért ezt is nézi. Az evolúció tett erről, hogy így működjön. Ugyanezért akarja a legtöbb férfi kielégíteni a nőt, pedig ugye ez se lenne kötelező.
2024. júl. 22. 20:54
 19/23 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és ha tetszik valaki, értsd: nem volt még semmi, csak megnéztem jobbról-balról és megállapítottam, hogy bejön, már az agyam arra ugrik, hogy milyen lehet vele gyűrni a lepedőt. :)
2024. júl. 23. 00:08
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális srác foglalkozik veled is, de igen már az elején nagyon foglalkoztatja milyen veled a szex, hogy nézel ki ruha nélkül stb...
2024. júl. 23. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!