Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők Ti is szoktatok izgulni, ha olyan férfival ismerkedtek aki tetszik nektek?
Lenne pár kérdésem hozzátok. Csak nők válasza érdekel nyilvánvalóan az ,hogy most valaki ideír, hogy "persze hogy szoktak izgulni mi ez a gyökér kérdés 30/F" azzal nem tudok mit kezdeni.
Szóval a kérdéseim a következőek lennének: 1, Ti is szoktatok izgulni? ezt már olvastátok
2, Amikor megláttok egy számotokra vonzó hímet akkor egyből a szex jut eszetekbe? Szoktatok azon gondolkodni milyen lehet vele lefeküdni?
3, Volt már olyan, hogy olyan tetszett meg akiről ti is tudtátok ,hogy külsőre nem a legjobb de valahogy mégis?
4, Tudom, hogy a férfi szedi fel a nőt de ti mit tesztek annak érdekében, hogy összejöjjön? Mármint nyilván ti is akarjátok akkor ti miket csináltok, hogy összejöjjön a pasi?
5, Végezetül: Ha megtetszik valaki akkor egyből elképzelitek, hogy komoly kapcsolatba akartok lenni vele? Vagy semmi ilyen egyszerűen nem terveztek előre?
Nem muszáj IGEN NEM válaszokat ki is fejthetitek, érdekel :) És majd megírnátok azt is hány évesek vagytok?
Nem szoktam izgulni. Ha nem jön össze, akkor nem jön össze, majd összejön mással, az izgulás nem segít úgyse. (Max attól izgulok, hogy ha kb. ismeretlennel randizok, akkor el ne lopja a bal vesém, vagy kövessen hazáig, vagy nehogy valami sorozatgyilkos legyen meg ilyesmi :D )
Nagyon ritkán gondolok a szexre, ha meglátok egy jó pasit. Sok jó pasi hiába néz ki jól, kifejezetten rossz az ágyban, nem vagyok 16 éves, hogy a kockás hastól benedvesedjen a bugyim, ennél nekem nagyobb elvárásaim vannak.
Akivel összejövök, az nyilván számomra vonzó valamilyen formában, a legkevésbé sem érdekel, hogy mások vagy a társadalom mércéje szerint az illető mennyire néz ki jól. Ezen kívül, hiába van valakinek mondjuk helyes arca, van, hogy a vonzalom valahogy mégse alakul ki. Ha az a kérdés, feküdtem-e már le olyannal, akihez nem nagyon vonzódtam, akkor a válasz az igen.
Ha egy pasi érdekel, akkor a pasi tudni fog róla. Nem játszom az elérhetetlen kishercegnőt. Nem tartom cikinek elhívni valahová, beszélgetést kezdeményezni, meg nyilván, ha ír, vagy felhív, akkor nem rázom le. Meg maga a beszélgetés is olyan, hogy nyilvánvalóan érdeklődő vagyok, és nem csak bámulok ki a fejemből :D
Ha megismerek valakit, nem szoktam túlagyalni a dolgot. Volt olyan, hogy elmentem egy randira, és esküdöztem az égre, hogy nem jövök vele össze, erre 4 hónapja együtt vagyunk :D Jobb az, ha nem tervezek semmit, hanem majd meglátom, mi hogy lesz. Fölösleges rágörcsölni. Ha 4-5 randi után derül ki, hogy mégsem jön be az illető valami miatt, akkor 4-5 randiig "pazaroltuk" egymás idejét, én nem problémázok ilyenen.
25
1. Igen,nagyon.
2. Nem, a szex már csak akkor jut eszembe amikor ismerkedünk és esély van rá hogy eljutunk odáig.
3. Igen, volt már ilyen. Ha ápolt és eléggé férfias, nem gond ha nem jóképű.
4. Semmit, félénk vagyok és csak reménykedek. De onnantól, hogy ismerkedünk, már csacsogós és kedves vagyok. Ha biztosan tudom, hogy érdeklem, megtörik a jég.
5. Nem feltétlenül, de ha a randi jól sikerül igen,komoly kapcsolatról álmodozom.
N 39
1. igen, izgulós vagyok.
2. nem, nem ez az első gondolatom. hanem az, hogy remélem épelméjű, nem egy hímsoviniszta bunkó, aki szerint az asszony verve jó és csak a konyhában a helye...
3. igen
4. nem merek semmit tenni :D úgyse tetszek neki :D
5. nem merek előre tervezni, mert úgysem sikerül sosem azzal, aki nekem tetszik.
23L
1, Igen
2, Igen
3, Igen, a mostani pasim is ilyen.
4, Pár hosszabb, mélyebb pillantás, egy mosoly, pár "ártatlan" kérdés és már harapnak is:D
5, Igen, elképzelem, de csak ábrándozás, unaloműzés képpen. Nem eröltetem rá az elképzeléseim, hagyom, hogy a maguk medrében folyjanak a dolgok, nem akarok senkivel bármiáron összejönni.
27n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!