Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akik itt ismerkedtek meg?
Ha igen akkor hogyan történt?
Vagy legalábbis felismertétek egymást gyk-n keresztül és Kiderült ismeritek egymást.
Elég sokat gondolkodok azon, hogy ismerősi körömben van e olyan aki itt is megtalálható. Példával élve egyszer exemre ismertem rá. 2 levélt után igazolódott a gyanúm de kilétem titokban maradt. Hehe
Olyannal akit már régebben ismertem nem találkoztamitt.
Viszont itt GYIK-en megismerkedtem egy sráccal, akivel egy-két levél váltása után facebookon beszélgettünk néha.
Aztán volt egy kérdés kiírva (nem volt feltüntetve a kérdés kiírójánal felhasználóneve), amire válaszoltam, és felismert a válaszból. Jót nevettünk rajta :D
Aztán találkoztunk, és összejöttünk, kb 9 hónapja vagyunk együtt :))
Kedvesemnek, - most már menyasszonyommal, s várható gyermekem anyjával- ismerkedtem meg itt 😃
De sokakkal beszélgetek, vannak akkikkel találkoztam, s jó barátok vagyunk
Ezigen kéremszépen :D sok boldogságot nektek. Kicsit irigykedek >:D
Igen, tök véletlen volt.
Egy kérdés alá írtam egy választ és egyszer csak arra a válaszra jött egy privát, de csak annyi, hogy "szia ébren vagy még?"
Épp készültem aludni de még visszaírtam. Kérdezte, hogy van-e kedvem beszélgetni. Eléggé meglepő volt, hogy miért pont én és miért pont most. Mondtam, hogy amíg ébren vagyok addig oké, utána másnap folytathatjuk. Így is lett. Aztán valahogy egyre többet beszéltünk. Éreztem, hogy tetszik a személyisége, már az első pár levél után is és később ez csak megerősödött.
Minden nap beszéltünk elég sokat (már nem ezen az oldalon), aztán úgy elmondtam neki, hogy nagyon kedvelem ő pedig örömében azt se tudta mit csináljon. Nem volt egyszerű összehozni az első talit de pár hét múlva találkoztunk és mivel ott is minden tök jól alakult, így meg is beszéltük a következő talit. Szóval valahogy így kezdődött... egy véletlen elkallódott 4 szavas üzenettel az éjszaka közepén :)
Majd 2 évet voltunk együtt, életem egyik legszebb része volt.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!