Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy férfi jobban kedveli a puncit, mint a popsit?
Elsősorban azokra lennék kíváncsi, akik már csinálták análisan.
Olyanokat olvasok itt, hogy kb a punci már élvezhetetlen a férfiak számára és csak fenékbe raknák és ott is nyalnák a nőket.
Ezért kérdezem, hogy lehetséges, hogy valaki jobban élvezze a puncit, mint a feneket?
Mert a pasik nagy részének nem adatik meg, és vágynak az ismeretlenre, amiről legendák zengenek, h milyen jó.
Nekem az a tapasztalatom, h a nunival ellentétben csak a töbét szorítja a kis gyűrű, a kupakot nem ingerli úgy, mint a nuni.
#6- os voltam.
Ja, és persze engem is érdekelt, de nem mindennél jobban, és nekem úgy volt szerencsém kipróbálni minden esetben, h az akkori barátnőim akarták így csinálni, én pedig időnként engedtem a kísértésnek, de mint írtam, a nuni sokkal jobban bejött. Nyalni viszont imádom a popsit, persze a nunit is. 🙂😉😜
10#
"Akkor miért olvasom mindenhol, hogy de a feneket szeretik, mert az szűk? "
Minek irsz ki kérdést ha már tudod a választ?
Mert szűk!
Érthetetlen..
Egyébként meg legtöbször nem helyette ,hanem mellette van popsiszex!
15#Neked kéne végig futnod.
Van aki szereti az anált van,aki meg nem.
A te vélekedésed,vagy benyomásod az anállal kapcsolatban szubjektív.Attól hogy neked az jön le,hogy kizárólag vagy inkább análba csinálják legtöbben,még nem lesz igaz.
Naaz itt válaszoló homarokbol indulj ki.
Egy igazi férfi puncira vagyik,segglukra csak a ratyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!