Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy a férfi hosszú évek után sem talál be egyből, a nő hüvelyébe és csak bénázik?
Létezik.
Sok oka lehet, türelmesnek és segítőkésznek kell lenni!
Ezt én nem tudom elképzelni, habár minden lehetséges a világon, és nincs új a nap alatt. Ha feláll a szerszám és kellően merev, a nő pedig utat enged, vagyis nem zárja össze a combjait, akkor miként lehet mellé tolni, miért nem hatol be? Meséljétek már el, akik evvel a problémával éltek! Milyen pózban nem tudtok betalálni?
Még az jutott eszembe, tornából nem voltatok felmentve? Szextől függetlenül, milyen a mozgáskultúrátok, kordinációtok? Átlagos tevékenységeknél is bénáztok vagy azok mennek?
Nem poénból kérdezem, csupán érdekelne, mi lehet ennek az oka. (?) Netalán a stressz okozza?
Nekem is volt már ilyen, még 8 év után is.
Néha egyszerűen a "szög" nem jó, vagy a nő fekszik másképp, nem tudom...
Nekem a feleségem még fogja és odairányítja.
Vagy én. Magától nem menne be mert görbe a kukim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!