Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány nővel fekszik le egy átlag férfi mielőtt megnősül és családja lesz?
"Egy nő azzal fekszik le, akivel akar, egy férfi, akivel tud.
Egy férfi azzal házasodik, akivel akar, egy nő, akivel tud."
Nekem az első és egyetlen partnerem lett a feleségem.
Nem érzem hiányát, hogy nem éltem ki magam.
Attól hogy te ilyen szellemileg alultáplált vagy, hogy szerinted ez így lehetetlen arról nem tehetek.
1. Nem ismersz, ne véleményezz! (Amúgy is teszek a véleményedre, a kérdésre válaszoltam)
2. Miért is hiszed hogy addig nem lehet házasodni, amíg előtte 10-20 nőt meg nem fektettél? Elég sz*r akkor a felfogásod.
Tudod van aki elsőre is rátalál arra akivel letudja élni az életét. Nem pár hónapos vagy éves kapcsolatról beszélünk, ahol szerinted gyorsan lekötöttem a csajt magam mellett, mert ne lenne más. (Nyugodj meg, lett volna közben is)
Bármilyen meglepő ezelőtt is voltak, ezután is lesznek szép számmal, akiknek az első kapcsolatukból lesz a házastársuk.
Neked is max. azért volt több partnered (ha volt egyáltalán) mert senki nem marad meg melletted huzamosabb ideig...amit nem is csodálok a megnyilvánulásaid alapján.
Na szevasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!