Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnetek egy lannyal akit kivantok, melegben, leizzadtan, vagy csak furdes utan?
Figyelt kérdés
júl. 20. 10:11
11/19 anonim válasza:
Majd ha a hőmérő kevesebbet mutat.
A fürdés csak részmegoldás, mert attól még ugyanúgy izzad, ugyanúgy hozzáragad minden (por, hajszál), utána meg cserélni kell az összeizzadt cuccokat (ruha, lepedő).
12/19 anonim válasza:
Nem hiszem h olyan izgató lenne bárkinek is a hónalj szagom mikor izzadt muszáj előtte megmosnom mert úgy érzem magam mint aki életében nem látott volna vizet mint egy hajléktalan
13/19 anonim válasza:
Aki tetszik az leizzadtan is vonzó. Ha nem túl fűszerezett húst, gyümölcsöket eszik akkor a kipárolgása még kellemes is tud lenni.
De egyes zöldségek kipárolgása ellégé használt gyerekpelenka szagú, pl. kelkáposzta, brokkoli...
14/19 anonim válasza:
9es miért van lepontozva? Pont a lényeget írta le! Én ugyanígy érzek nőként.
15/19 anonim válasza:
Egy éces kihagyással a hátam mögött qzt se bánnám, ha a csatornából húznák ki előtte. Ha nagyon olyan max csináljuk hátulról összebújás nélkül.
16/19 anonim válasza:
Higénia mindenek előtt.
Nyilván előfordulhat olyan helyzet ahol durr bele ott és azonnal, de ehhez már öreg vagyok.
Zuhany ágy és nyugalom....
17/19 anonim válasza:
Egy kis zuhany nem árt nem kell tömény szappanal de azért a hónalj az ne legyen büdös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!