Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők, hogyan hat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, hogyan hat rátok, hogy a férfiak orgazmusa "melléktermékkel" jár?

Figyelt kérdés
Mármint arra gondolok, hogyha egy férfi elélvez, akkor ott sperma lesz, akár nagyobb mennyiségben is, ami helyzettől függően takarítással is járhat. Sok férfi szeret testre élvezni, vagy szájba, ami után le kell nyelni, stb. Hogyan hat ez rátok? Szükséges rossznak fogjátok fel, teljesen semleges, vagy kifejezetten izgat?

2024. júl. 19. 20:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%

Legalább nem.tudja behazudni hogy elment mert látszik

És a spriccen látszik mennyire élvezte

2024. júl. 19. 20:41
 2/14 A kérdező kommentje:

"És a spriccen látszik mennyire élvezte"

Ez tévhit amúgy.

2024. júl. 19. 20:42
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Sehogy, hiszen a női orgazmus sem marad váladék nélkül. Bosszantó tud lenni, de természetes része a szexnek.
2024. júl. 19. 20:56
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

A nőknél is van hozzá melléktermek csak benne de van akinél ki is csordul ha nagyot élvez es érezhető is az orgazmus :)

De nincs azzal problema hogy a pasinak kijön a SZEX EZZEL JÁR 😀

2024. júl. 19. 20:59
 5/14 anonim ***** válasza:
89%

Leginkább izgat, még ha persze a gyakorlatban néha kicsit kellemetlen "kezelni" az anyagot.

De azt egyébként kicsit igazságtalannak tartom, hogy nőként én nem tudom ezt viszonozni, és a saját nedveimmel teleélvezni a pasik száját, hadd nyeljenek ők is. :D

2024. júl. 19. 22:12
 6/14 A kérdező kommentje:

"De azt egyébként kicsit igazságtalannak tartom, hogy nőként én nem tudom ezt viszonozni, és a saját nedveimmel teleélvezni a pasik száját, hadd nyeljenek ők is. :D"

Hidd el, nem sok minden van, ami jobban izgatna, mint ez. Sajnos még nem sikerült megélnem, hogy spricceljen egy nő tőlem, de imádnám.

2024. júl. 19. 22:15
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
Mindig lenyelem, az a biztos, nincs gond
2024. júl. 19. 23:02
 8/14 A kérdező kommentje:

"Mindig lenyelem, az a biztos, nincs gond"

Ha szereted nyelni, akkor igen, az egyik legpraktikusabb és legjobb módszer :D

2024. júl. 20. 00:28
 9/14 Srias87 ***** válasza:
89%
Nekem eddig 1 csaj kivetelevel életem során, mimd imádta, sőt volt aki követelte, bar tudom, hogy van olyan aki visszataszitonak találja! Azzal sincs gond, ő ilyen, el kell fogadni mindenki más, tapasztalatom szerint a tobbség imadja!
2024. júl. 20. 00:56
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Számomra izgató a sperma. Bárhova élvezhet a párom. Ő leginkább a számba szeret meg nekem is ez a kedvenc befejezése.
2024. júl. 22. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!