Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti csókolóznátok olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti csókolóznátok olyan lánnyal, aki....?

Figyelt kérdés
Előttetek fél órával elégített ki egy másik pasit és nem mosott fogat utána.

2024. júl. 18. 20:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ha erre vágynék, biztos éreznék valamit a haverom iránt, azért egy-két csók elcsattant már köztetek minimum valdd be, ami velem is előfordult már, nem tagadom.
2024. júl. 18. 23:05
 12/18 A kérdező kommentje:
11# Jó, lebuktam.. Egyébként volt olyan is, hogy úgy csókolóztam a csajommal, hogy előtte leszopta a legjobb haveromat, de nem nyelte le és úgy. Én imádom.. Smárolni a szerelmemmel, úgy, hogy a legjobb haverom ízét érzem a számban... Dupla élvezet.
2024. júl. 18. 23:26
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Legalább őszinte vagy, ez értékelendő. Amúgy szerintem sok fiú csókolózott már fiúval, csak nem vallja be. Meg ezt megértem, hogy így felizgat ez a helyzet, mert ahogy leírod tényleg az lehet. A barátnőd is élvezi? Haverod is ennyire oda van érted?
2024. júl. 18. 23:35
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
Én is kinyalnán
2024. júl. 19. 05:44
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbálnám.
2024. júl. 19. 08:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Volt már rá példa. Még együtt volt a pasijával, de már randizgattunk.
2024. júl. 19. 09:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Én nem. A friss cumkiss az igazi.
szept. 5. 22:53
 18/18 Janika42 ***** válasza:
akár azonnal szájon csókolnám
jan. 1. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!