Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,fiúk! Történt már olyan veletek,hogy összejöttetek egy nővel,és elhatároztátok,minimum fél évig nem lesz köztetek semmi szex?Még tapi sem?
Figyelt kérdés
Hanem addig is kiveritek magatoknak?2024. júl. 17. 20:26
2/13 A kérdező kommentje:
Arra,hogy jól kiéheztessd a nőt.Hogy nedves legyen.
2024. júl. 17. 20:31
3/13 anonim válasza:
Lehet, hogy nedves lesz de kedves semmiképp ennyi idő után. :D
4/13 anonim válasza:
Ez akkora f***ság semmi értelme,meg ki az aki ezt kibírja
5/13 anonim válasza:
Oké levágtuk, hogy egy túlkoros, kattant szűz nyomi vagy, akinek még nőhöz nem volt köze.
6/13 anonim válasza:
Hát szerintem én egy hónap után kb nem miattad lennék nedves, és verhetnéd magadnak tovább.😉
7/13 anonim válasza:
Kizárt… Nedves lennék akár azonnal is, de tőled így biztos nem. Nincs nő aki ennyit várna, de még a töredékét sem.
9/13 A kérdező kommentje:
A válaszok alapján manapság már senki nem vár fél évig.Nagyon kockázatosnak tartom ezt.Egy csomó nemi betegség van.Ha viszont magamat elégítem ki,nem kaphatok el tőle semmit,és kiderül addig,hogy van e valami betegsége Logikus,nem??
2024. júl. 17. 22:28
10/13 anonim válasza:
Pffff... nem attól lesz nedves egy nő hogy "éhezteted" hanem attól hogy udvarolsz neki, elnyered a kegyeit és előjáték során felizgatod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!