Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti jártatok már olyan pasival eddigi életetek során, akinek legalább 20 centis, vagy afeletti volt az intim mérete?
Nem, és nagyon remélem, hogy életem hátralévő részében is maradok ilyen szerencsés, és sem fog soha előfordulni, hogy olyan férfiba szeretek bele, akinek 16 cm-nél hosszabb pénisze van.
Nekem 12-13 cm az ideális, afelett minden centi hátrány, mert nem a lagymatag szexet preferálom, és se nekem, se a partneremnek nem hiányzik, hogy - mérettől függően - bizonyos pózokat el lehessen felejteni, vagy folyamatos odafigyelést és önkontrollt igényeljen a részéről, hogy ne legyen olyan mély a behatolás, amivel a méhszájamat döfködi.
Ez nekem kb. annyira hiányzik, mint a férfiaknak a tökön rúgás.
A túl vastag meg eleve kizáró ok lenne nekem. Nálam ez kb. 4,5 cm átmérő.
Örülök, hogy van olyan nő, akinek ennél vastagabb sem okoz gondot, sőt nem csak energiaitalos doboz vastagságú pénisszel "bánik el", de akár még sörösdoboz vastagságúval is.
Nyilván mi sem szabvány méretű hüvellyel gördültünk le egy gyártósorról, ahogy a férfiak sem szabvány mérető pénisszel.
Nekem csak az a baromi furcsa, hogy a férfiaknál ezt mindenki magától értetődőnek tekinti, a nőknél meg sokan nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!