Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha 27 évesen éjszaka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha 27 évesen éjszaka csak feléig merevedik meg?

Figyelt kérdés
Egy ideje észrevettem hogy nem áll egész éjjel mint régebben. Max csak feléig. Normális ez?
júl. 16. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Mármint szex/maszturbálás közben, vagy csak úgy, hogy nem csinálsz semmi szexuálisat?
júl. 16. 14:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Te éjjel nem alszol, hanem a bránert teszteled ébren?

Na ne baromkodj.

Én 51 évesen szinte minden reggel 6 körül kőkemény farokkal ébredek...hogy este 11 től addig mit csinál, fingom sincs.

júl. 16. 14:04
 3/5 anonim ***** válasza:
akkor neked félkemény
júl. 16. 14:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire normális, de nekem sincs már szinte sosem spontán merevedésem, reggel is általában csak félig áll, aztán mire kikelek, le is lankad teljesen. De mikor kell, kőkemény, az a lényeg. 29f
júl. 16. 14:42
 5/5 anonim ***** válasza:
48 vagyok hajnalban kőkemény.
júl. 16. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!