Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj, hogyha nő létemre teljese...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, hogyha nő létemre teljesen odavagyok a pasim fenekéért? Ti hogy vagytok vele, csajok?

Figyelt kérdés
Szoktam is olyat csinálni többször, hogy véletlenül elejtek valamit magam előtt és a párom mögött vagyok és leghajol előttem, ahh... Meg szoktam kérni sokszor is, hogy tangát hordjon otthon, mert irtó szexin néz ki benne. Olyan jól esik megpaskolni néha, belemarkolni a nagy, kerek seggébe.. Néha engedi a felcsatolhatóssal is megdugatni magát.

2024. júl. 15. 23:06
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Imádom markolászni a pasim fenekét, ujjazni.
2024. júl. 15. 23:12
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem baj ha a masiknak is tetszik .
2024. júl. 15. 23:39
 3/15 anonim ***** válasza:
73%
Ez egyértelműen lezbi hajlamra utal.
2024. júl. 15. 23:47
 4/15 A kérdező kommentje:
Egyszer megkértem a pasimat, hogy üljön rá az arcomra. Imádom azt a jellegzetes férfi fenékízt. Csak azért kérdezem amúgy, hogy nem-e vagyok beteg ez miatt.
2024. júl. 15. 23:51
 5/15 anonim ***** válasza:

3. Az leszbi, nem lezbi.

Hát ha neki bejön, akkor hajrá!

2024. júl. 15. 23:51
 6/15 anonim ***** válasza:
9%
Imádom én is fenéklyuk szagot. ☺️
2024. júl. 16. 00:01
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném hogy beteg dolog lenne, ha neki is rendben van és nem erőszakkal dugd meg felcsatolhatóval. Ha nem akarja és rá kényszeríted, na az már más.
2024. júl. 16. 00:27
 8/15 A kérdező kommentje:
7# Dehogyis. Ő is élvezte.. Láttam az arcán a gyönyört, meg hangosakat nyögött.
2024. júl. 16. 00:37
 9/15 anonim ***** válasza:

Mindkét fél bele egyezése szükséges ha egyik fél nem akarja akkor erőszak.

Ebben az esetben teljesen normális hogy nem csak a hagyományos módon jön be a szx, hanem változatos.

(7es voltam)

2024. júl. 16. 00:47
 10/15 anonim ***** válasza:
én is szeretem markolni miközben dug engem, nincs ezzel baj
2024. júl. 16. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!