Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy szerezzem meg a srácot,ak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem meg a srácot,akiért odavagyok???

Figyelt kérdés
Szerintem ôt is érdeklem és tetszem neki,csak nemtudom,hogy komolyat akar e vagy csak laza kapcsolatot?! Nehéz eset,de ő érdeklődik felőlem,csak nagyon nehêz kiismerni,hogy mit is akar. Keres,érdeklődik,de a talikat lemondja. Kicsit olyan érzésem van,mintha csak élvezné,hogy nekem bejön. Amikor visszafogott voltak vele,rám se hederített. Mióta picit belevalóbb,rámenősebb azóta igen,de mégsem jön össze. Hogy vagy mivel hódítsam meg? 1x már randiztunk,csók volt már,amit ő kezdeményezett! 23/L 29/F
2020. nov. 28. 23:27
 1/4 anonim ***** válasza:
31%
kapd be a farkát
2020. nov. 28. 23:27
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Szard le!

Ő nem vesz téged komolyan! Legyen annyi tartásod, hogy nem rohangászol utána.

Lapozz. Keress mást.

Ha akar téged, utánad megy. Ha nem, hát ne sajnáld!

2020. nov. 28. 23:28
 3/4 anonim ***** válasza:

teljesen jogos, amit 2es ír!

nehogy már te loholj utána! sz@rd le, keress inkább olyat, akit érdekelsz is!

(bár tudom, hogy a lányok inkább az ilyeneket preferálják, aki látványosan tesz rájuk, aki pedig odavan értük, lehet bármilyen a srác, az le van sajnálva)

2020. nov. 28. 23:48
 4/4 anonim ***** válasza:
77%

"Keres,érdeklődik,de a talikat lemondja"

Kérdező, én pár éve az életemben észrevettem egy nagyon egyszerű szabályt ami rendületlenül működik azóta is. Ha valaki akar tőled valamit, akkor KERESI az alkalmat hogy veled lehessen. Az az ember megoldja hogy munka, baráti program, váratlan események, anyuszületésnapja stb ellenére is találkozzon veled. Aki nem tesz ennyt se érted azt nem igazán érdekled, max addig amíg felhúzod az egóját egy kis izgalommal. Sorry.

2020. nov. 29. 00:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!