Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy egyszer ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egyszer ha már megérint is odavagyok máskor pedig egyáltalán nem is kívánom a srácot? 23L

Figyelt kérdés
hosszabb párkapcsolatom még nemvolt úgyhogy tapasztalatlan vagyok, hogy mi a jó és mi nem nekem. Most igy ismerkedem egy sráccal már 2 hónapja és heti 1szer talizunk de minden alkalommal más érzésekkel távozom. Egyszer annyira oda vagyok érte hogy a puszta érintése izgalomba hoz és csókja felizgat aztán következő héten meg már nem érzem ezt a lángot. Sajnos orgazmusom sose volt még senkivel ami szintén frusztrációt okoz és nem tudom hogy érdemes e még a sráccal találkozni vagy hagyjuk? Nem érzem mindig a vonzalmat és ilyenkor nem is szeretnék szexelni és zavar hogy nem tudok elmenni és emiatt is rosszul érzem magam.

2022. dec. 9. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még egyszerűen TÚL FIATAL VAGY és kevés a tapasztalatod.

Ezt én egyáltalán nem tartom problémának - ráérsz még bőven! (35 éves kor alatt még kockázatmentes orvosilag a teherbeesés/szülés is...)

Már ha a távlati terveid között szerepelne a családalapítás.

2022. dec. 9. 17:22
 2/10 anonim ***** válasza:

Csikló orgazmusod sem tud lenni? Nekem max 3-4x volt hüvelyi és azóta sem.

Viszont a csikló módszerrel megy mindig.

Azt nem tudom, hogy megéri e vele többet találkozni. Nem lehetséges, hogy amiatt érzel ilyen ingadozóan, mert vonzódsz hozzá, viszont mivel szexeltek és nem tudsz elmenni, ezért ezt ilyen formában vetíted ki?

2022. dec. 9. 17:27
 3/10 anonim ***** válasza:
41%
Mert nőből vagy.
2022. dec. 9. 17:29
 4/10 anonim ***** válasza:

" ismerkedem egy sráccal már 2 hónapja"

Még nem is ismeritek egymást. Korai a szex. Persze, hogy nem tudsz feloldódni, ha egy idegennel vagy együtt.

2022. dec. 9. 17:31
 5/10 A kérdező kommentje:
2-es egyébként ennek sokszor hatása van mert amikor még ha nem is egyek el de jó az együttlét akkor egyszerűen már ha hozzám bújik vagy megfogja a kezem azt akarom hogy ne engedjen el soha, de aztán mikor nem tudtam úgy felizgulni már nem is akartam hozzá se bújni rosszul éreztem magam
2022. dec. 9. 17:32
 6/10 anonim ***** válasza:
10%
xD
2022. dec. 9. 17:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Te biztos 23 éves vagy?
2022. dec. 9. 17:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Miért hihetetlen Alfa?
2022. dec. 9. 17:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem is tudom....🤔
2022. dec. 9. 17:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Szokj hozzá, itt sokan elítélő üzemmódban vannak.

Szerintem az orgazmusnak ehhez köze van. Vagyis gondolom én. Hiszen frusztrál és hiába kívánod, de tudod, hogy nem lesz. Ez már tudatalatt is zavar.

2022. dec. 9. 18:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!