Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megharagszotok a barátnőtökre,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megharagszotok a barátnőtökre, ha teljesen nedvesen kel fel?😅

Figyelt kérdés

Szóval a barátommal együtt aludtunk, meztelenül, nyilván a meleg miatt is, meg este szexeltünk. Én szex után nyilván voltam mosdóban, de még eléggé fel voltam izgulva, és hát éjszaka is nedvesedtem még.😅 Olyasmit is álmodtam, de ez most mindegy. Reggel a barátom kérdezte, hogy miért vagyok ilyen nedves, mondtam neki, hogy még mindig fel vagyok izgulva, és felvetettem az orális szex ötletét, de csak a szopásig jutottunk el, mert mennie kellett dolgozni. Szóval az én “problémám” nem oldódott meg, vagyis nem általa.😄

De tökre úgy érzem, hogy mérges rám, ami igazából nem pontosan tudom miért van. Tippem szerint teher lehetek, pedig nagyon igyekszem… 21N

júl. 15. 07:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális hogy ebben a korban ilyen korulmények kozott erotikusat álmodtál. Az is h benedvesedtél. Tok cuki és dicséretes hogy akartad a pasidat. O volt a fura, hogy ott hagyott téged. Meg amugy is. Maszti simán normális.
júl. 15. 11:57
 12/18 anonim ***** válasza:

Kommunikáljátok le. Minden kiderül.

Mit meg nem adnék hogy ilyen nővel lehessek együtt.

24F

júl. 15. 15:40
 13/18 gabor49 ***** válasza:
legyél az én barátnőm tuti nem haragudnek meg rád 50/f
júl. 16. 05:57
 14/18 Oldfire ***** válasza:
Nekem miért nincs ilyen párom?....
júl. 16. 08:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Elképesztő, hogy vannak nők akiknek ilyen kicsi az önértékelésük
júl. 16. 14:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan, hogy a volt párom nedves volt olyan helyzetben amikor én nem és nem értettem a szituációt. Kb úgy reagâltam én is mintha mérges lennék mert nem illett a szituációba. Lehet már másképpen csinálnám. De ez attól is függ, hogy mennyire tetszik a másik és mennyire kívánom.
júl. 16. 14:43
 17/18 Senior Séf ***** válasza:
júl. 16. 17:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem, mert tudnàm, hogy azért nedves, mert valószínüleg fel van valamitől izgulva.

Vagy egy álom, vagy 3gy reggeli fantázia.

Azonnal örömet okoznák neki orálisan.

júl. 16. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!