Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megharagszotok a barátnőtökre, ha teljesen nedvesen kel fel?😅
Szóval a barátommal együtt aludtunk, meztelenül, nyilván a meleg miatt is, meg este szexeltünk. Én szex után nyilván voltam mosdóban, de még eléggé fel voltam izgulva, és hát éjszaka is nedvesedtem még.😅 Olyasmit is álmodtam, de ez most mindegy. Reggel a barátom kérdezte, hogy miért vagyok ilyen nedves, mondtam neki, hogy még mindig fel vagyok izgulva, és felvetettem az orális szex ötletét, de csak a szopásig jutottunk el, mert mennie kellett dolgozni. Szóval az én “problémám” nem oldódott meg, vagyis nem általa.😄
De tökre úgy érzem, hogy mérges rám, ami igazából nem pontosan tudom miért van. Tippem szerint teher lehetek, pedig nagyon igyekszem… 21N
Kommunikáljátok le. Minden kiderül.
Mit meg nem adnék hogy ilyen nővel lehessek együtt.
24F
Nem, mert tudnàm, hogy azért nedves, mert valószínüleg fel van valamitől izgulva.
Vagy egy álom, vagy 3gy reggeli fantázia.
Azonnal örömet okoznák neki orálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!