Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon milyen hőség lehet a nők puncijában?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben,mivel eléggé meleg van,elgondolkodtam azon hogy vajon, ha ilyen meleg van odakint,akkor vajon milyen nagy forróság lehet a lányok puncijában. Lányok,legyetek őszinték! Nincsen melege a puncitoknak?2024. júl. 12. 19:26
11/27 anonim válasza:
Kedves Másnapos Sárkány, elárulod nekem hány éves vagy?
Imádom a válaszaid csak kíváncsiságból kérdezem.
12/27 anonim válasza:
A sárkányt 60-70 fokban a legideálisabb sütni 😂
13/27 A kérdező kommentje:
Van olyan nő akinek a melegben gőzölög a puncija? Milyen szaga van a megfőtt puncinak?
2024. júl. 12. 21:33
14/27 anonim válasza:
Azért hordanak hosszú nadragot mert;
1.lehet feher nagyon a bőre emiatt érzékenyebb is azaz ugymond napallergiaja van kipöttyösödik.
2 Mert olyan helyen dolgozik ahol ez az elvarás.(igen at is lehetne öltözni de plussz macera)
3.mert neki ez a kenyelmes 40 fokban is
4 .Nincs önbizalma hogy lengebbre vegye a formát
16/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bolond, a pszichiátrián úgy engedtek haza hogy meggyógyultam.
2024. júl. 12. 21:46
17/27 anonim válasza:
Talán...de csak talán...! Tévedtek.😀😀😅
18/27 anonim válasza:
16# Rendben így megbocsájtom 🤣
19/27 Nincstovább válasza:
Nincs melege, már megszoktuk, hogy idő hiányában, akár a buszon is megfőzzük az aznapi vacsorát. Én kifejezetten erre a célra veszek fel anorákot, hogy minden egyenletesen megfőjön, mint a kuktában. Természetesen a méregtelenítés szempontjából sem utolsó, véd a káros sugárzástól, a sárkányok tüzétől és mindenki engem figyel. Imádom, amikor főzés közben sasolnak. Ma hazafelé receptet is cseréltem, miközben Wellington bélszínt sütöttem, hercegnő burgonyával😊 Nem mellesleg mindig jó illatom van, a rántott húsos illóolaj a kedvencem🥰
20/27 anonim válasza:
Annyi, hogy akinek vaginizmusa van az nehezen sajátítja el a gasztronómia művészetét. De van olyan punci ami szó szerint szín hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!