Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más vajon szexel ebben a dögletes melegben?
A párom nagyon okosan egy klíma nélküli helyet választott a nyaralásunkhoz Magyarországon, aminek köszönhetően még most is fent vagyok. Folyik rólam a víz. A szobában nyitott ablakoknál is 31 fok van, a páratartalom pusztító.
Mondanom sem kell, hogy amikor szexet kezdeményez, semmi kedvem hozzá. Enni sem tudok, öklendezek, hangosan veszem a levegőt, minden bajom van. A baj csak annyi, hogy most itt hisztériázik nekem, hogy már nem kívánom, biztos bajok vannak, stb. Miért nem lehet megérteni, hogy nincs kedvem szexelni ilyen időben?
Ti dugtok tartósan 30-40 fok között élve?
Férfi vagyok
Lehetetlen ebbe a melegen dugni…
Csak ömlik rólad a Viz…..
Igaz most nincs partner de tavaly nem tudtam
30 °C benti hőmérsékletig oké, utána rólam is csak a víz ömlik
de ha mégis jó lenne szexelni, akkor előtte tusolás hideg vízben + ventillátor szokott besegíteni
A hideget nehezebben viselem, de olyankor is benne vagyok bármikor. A melegben viszont a takarót eldobhatjuk teljes mértékben és mindent látni, ez önmagában izgató.
Ha pedig tényleg ennyire zavaró a meleg, ott a kültér.
24/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!