Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori a szex elutasítása a hőségben?
Egy alpári kolléganőm mesélte azt, hogy megmondta a párjának hogy felőle nyugodtan kiverheti de amíg ilyen meleg van hozzá ne nyúljon!
Nyilván ez azért egy kirívó bunkóság, de tényleg nem kívánja az ember úgy a szexet, én sem.
Tegnap is tocsogott az ágy az izzadtságtól mire végeztem a csajjal, minden menet uszoda.
Más hogy bírja a meleget szexel?
Aki szeretne most az privatba jelezze
40F
Csak, ha van légkondi, s le tudjuk hűteni a szobát. Amugy ebben az időben nem vágyom egy másik "forró" test közelségére. Így is szenvedés. :(
n40
Kevesebb így. Mi alapból legtöbbször az ágyba nyomjuk, ott kívánjuk meg egymást legtöbbször, de ott meg elég meleg van, mert nem a szobába van a légkondi, hanem a nappaliban.
Többnyire inkább a kerti medence marad helyszínnek, vagy a fürdőszoba, vagy a konyha-nappali. Csak ez ígyis ritkább, mint egyébként. Ja meg hát a hálóba a legtöbb póz olyan, hogy inkább én mozgok többet, nem a barátnőm.:D
Inkább estefelé, nyitott ablaknál.
24/N
Én hajnalba, reggel vagyok kanos
18f
Valaki bárki irjon kivanom mindig
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!