Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fáradt a párod és ezt közli veled szex előtt, mennyire tolerálod mennyire vagy megértő?
Te már égsz a vágytól és szexelnél a párod, elutasítja ezt azzal hogy fáradt a szexre. Mérges leszel, vagy megértő?
(Nem az első, sokadik esett már ez.)
Még nem volt ilyen. Ha fáradt, akkor fel szoktam ajánlani, hogy megmasszírozom. Ezt nem szokta senki visszautasítani és általában a vége, hogy mégis szexelünk vagy minimum végigpuszilgatom a testét és szájjal kielégítem, amit én is nagyon élvezek.
29/F
Lehet, hogy először mérges leszek (vagy inkább: csalódott), de alapvetően nincs más opció, mint a megértés. Akkor is, ha a fáradtság csak kifogás a részéről. Ez esetben is van valami oka, hogy nem akar szexelni, én meg nem akarok úgy szexelni, hogy ő nem akar. Marad a maszti (meg egy nyugodtabb pillanatban a beszélgetés, hogy mi a gond és mit kéne másképp). Aztán megyek aludni.
Szóval ott tartunk, hogy a szeretőn kívül bármelyikre kattinthatnék.
#9 Nagyon helyes, követendő példa hölgyeim!
Szerintem ezt is egyből bele kellene venni a házassági anyakönyvezető beszédébe:
"...és kitartol a férjed mellett, jóban rosszban? - Igen.
És ígéred, hogy akkor is megdughat majd, ha fáradt leszel? - Iiiigen. :)"
Akkor ezennel férj és feleség vagytok!
Csókoljátok meg egymást! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!