Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kevésnek számít? Én nem vagyok elég megértő vagy már nem szerethet?
1.5 éves kapcsolat, utóbbi 1-2 hónapban heti 2x van szex. Tény, hogy sokat dolgozik mostanában a barátnőm, de én ennél többre vágynék. Beszéltünk róla, azt mondta ez egy ilyen időszak, ugyanúgy szeret mint eddig, de meg kéne értenem, hogy fáradt a sok melótól.
Én ezt tényleg megértem.. csak amikor lenne rá alkalom, pl. hétvégén ugye nem dolgozik, sokszor akkor sincs semmi. A heti 2-t tartjuk, de ennél több már több héttel ezelőtt volt.
Szerintetek én nem vagyok elég megértő, vagy lehetséges, hogy már nem szerelmes belém?
30-as évek elején vagyunk.
" Ez kevésnek számít? "
Na ezt döntsd el te magad.
De majd lesz az még kevesebb ha lesz 1-2 gyerek.
Nehéz kérdés! Szerintem légy türelmes, adj még neki egy kis időt. Ha nem változik semmi hónapokkal később sem, akkor el lehet gondolkozni azon, hogy biztos ő kell-e neked.
Máskülönben lehet, hogy fel kellene dobnod valami plusszal a szexuális életeteket. Van bármi, amit kipróbálna, de még nem csináltátok?
Ennyi munka mellett én ki lennék purcanva.
Belefér.
31n
Szerintem is belefér ennyi. Heti 2 alkalom ennyi munka mellett jónak számít.
De ha többet szeretnél, érd el, hogy ki legyen pihenve és el legyen lazulva hozzá. Azt is türelmesen tedd!
Pl.:
Csinálj meg néhányat a rutinfeladataiból hogy pihenhessen. (Mosás, takarítás, bevárlás, főzés) Ha nem kell azon kattogjon az agya, hogy míg lejár a mosógép el kell menjen bvásárolni, hazacipelni azt a sok sz*rnakvalót, majd kiteregetni, ágyathúzni....mert Te már megcsináltad. Ő helyette kialhatja magát. Aztán megint megcsinálsz valamit. És ahelyett hogy neki kellene, lesz már rád ereje/ideje.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!