Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tul hangos szex fater es baratnoje kozott egy hazban az okes?
Apamnak par hete uj baratnoje van. Eddig se voltunk szegyenlosek egymas elott (ketten laktunk), de most van egy uj baratnoje es egyaltalan nem fogjak vissza magukat.
Egyszer arra ertem haza egyetemrol hogy a nappaliban szexelnek takaro minden nelkul.
Bar azota ez nem fordult elo mert bevonulnak a haloszobaba.
Viszont annyira azert nem zavartatjak magukat, mert resnyire nyitva marad mindig az ajto es nagyon hangosan szexel a noje ugyhogy azt hallgatom 2 szobaval arrebb is.
Amugy ez nekem bejon, de neha megis furan erzem magam.
Mi a baratnommel mindig halkan es diszkreten nyomjuk.
Bar neha arra gondolok hogy parhuzamosan nyomni faterral a szomszed szobaba aztan ki a hangosabb :DD
Viccet felre teve szerintetek ez rendben van amit felvazoltam?
Fater ugy látszik második fiatal korát éli. Gondolom az uj csaj joval fiatalabb tole :D
Eloszor dontsd el te, hogy most zavar vagy izgat :D ha zavar, akkor viccesen mong meg neki, férfi a férfinak, h hé fater, ajtot becsukhatnátok azért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!