Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hangos szex egy szobaban ahol mas is alszik, rendben van?
2 barati parkent vagyunk nyaralni, egy apartmanban ahol vagyunk 4en. Tegnap a felesegemmel szexeltunk egyet (eddig a nyaralas alatt nem, de mar egy hete itt vagyunk), persze pillanatok alatt nagyon beindultunk , es bar probaltam halk lenni, egy ideig a felesegem is de aztan teljesen elvesztette a kontrollt es nagyon hangosan elvezte a szexet. Persze a szomszed szobaban ott volt a haverom es az o felesege.
Erdemes lenne elnezest kerni hogy hangosabbak voltunk a kelletenel, vagy nem kell nagy ugyet csinalni ebbol, 4en baratok vagyunk rendben van a szex(hang) egy nyaralason?
Meg 1 hetet itt leszunk kozosen, legkozelebb igyekszunk tartani magunkat.
Nem egy szobában voltatok.
"persze pillanatok alatt nagyon beindultunk , es bar probaltam halk lenni, egy ideig a felesegem is de aztan teljesen elvesztette a kontrollt es nagyon hangosan elvezte a szexet"
Azt hogy?
Amúgy szerintem egyszer kétszer nem gáz. Felhozni felesleges. Amikor közösen foglaltak apartmant, ez benne volt a pakliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!