Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rendben van az, hogy úgy szexeljünk, hogy a párom szülei, es rokonai (gyerekek) a másik szobában vannak mellettünk? Miért nem érti meg, hogy engem ez zavar?
En megertem azt, ha valakinek ez rendben van, de szerintem a jo szex alapja az, hogy mindket fel kenyelmesen erzi magat.
En vilagosan megmondtam, hogy engem ez a helyzet zavar es nem esik jol ugy csinalni, hogy az egesz haz tele van rokonokkal.
Ez nem egy gyakori eset, altalaban havonta/2 havonta egyszer jon ossze, hogy igy osszegyulunk a csaladjaval.
En nem ertem mi a baja, hiszen otthon szinte minden nap (neha napi tobbszor) szexelunk, tehat nem arrol van szo, hogy sohasem tortenik semmi, es mar nagyon akarja vagy hianyzik neki.
Szerintetek kinek van igaza ebben az esetben?
O azt mondja, hogy ot kiboritja az, hogy en mennyire gatlasos vagyok, es hogy ot ez zavarja, hiszen ez meggatol minket abban, hogy jol erezzuk magunkat.
Tenyleg velem van a gond?
Egyikőtökkel sincs gond, mások az igényeitek.
Téged zavar valami, ami őt nem.
Ugyanez megtörténhetne úgy is, hogy ő hűvösebb szobában akar lenni, te meg melegebben. Vagy ő erősebben fűszerezné a sült húst, mint te.
Ezekben nincs olyan, hogy valaki rosszul csinálja, a másik meg jól. Maximum olyan, hogy melyikőtök ízlése egyezik meg több emberével.
Mindenesetre, ha benne nincs annyi nagyvonalúság sem, hogy havonta egy hétvégét kihagyjatok, mikor egyébként szinte minden nap szexeltek, azt rossz jelnek tartom. Egyébként mit csináltok, amikor menstruálsz?
Kicsit engem is beindítana, hogy olyan tilosban csinálnánk..pedig én nő vagyok.
De amúgy a te hozzáállásoddal sincs baj, a legtöbb embernek ez nem férne bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!