Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem működik a szex a férjemmel. Nem akartam eddig szeretőt, de nincs más ,ha végre élvezni akarok. Elítélendő?
Ha maga a kapcsolat, házasság jó, akkor maradjál vele, viszont járj el szeretőhöz.
Voltam úgyszint egy 34 éves nővel 10eves lánya van párja pár havonta fekszik le vele amíg a hapi el nem élvezik, tehát nagyon gyenge semmit mondó a szex és a nő eljár szeretőhöz.
Mert a házasságuk viszont tökéletes.
Szóval élj, fiatal vagy, fontos a szex az életben.
21F nekem egyetlen szeretőm ez a 34 nő volt fél évig. Aztán munkavaltas miatt messze kerültünk egymástól viszonylag.
Mivel van gyerkőc előbb tegyél egy kört párterapnál. Gyanítom nem a szex hiánya az egyetlen probléma a kapcsolatotokban - az csak a lakmuszpapír, a lecsapódási felülete.
A testiség hiánya, a testi-lelki elhidegülés nem fog hosszú távon jóra vezetni a kapcsolatotokban! Úgy fogtok egymástól elhidegülve élni, mint a lakótársak. Megérzi a gyerek is, hogy anyu és apu már nem szereti egymást, csak kényszerből vannak még együtt.
Én 34 ffi vagyok.
Ha 1-2 napig nincs szex már minden bajom van...
Nem hinném, hogy az a 3 év annyit hozzá tenne.
Igaz én jól tartom magam, kondizom, fizikai munkát végzek. Tehát ha a hajam nem kezdené hullani simán letagadhatnék jópár évet...
Férfiként ugyanezt élem meg, a másik oldalon.
Gyerekszületés óta szépen leépült a testiség köztünk, nullára.
Nem akarom megcsalni, de nem tudom mi lehetne megoldás.... ( Igen próbáltam beszélni, megoldani .....)
Kérdező, tiszta szívből együttérzek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!