Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem dúrva,hogy egy prostituált 3 kuncsafttal lehet többet keres hetente,mint egy napi 8-10 órát a munkahelyén robotoló ember heti 5 napban egy héten?
18, ez így azért nem teljesen igaz. Elérhető rengeteg minden, de az emberek 90%-a nem tud autodidakta módon megtanulni programozni, vagy akár idegen nyelveket.
És általában aki prostinak áll, az nem a 140 IQ-val rendelkező kategória. Általában 8 általános megvan, esetleg érettségi az értelmesebbnek.
Tehát maradnának az alja munkák. Vagy úgy van vele cseszik az erkölcsösségre, eladja a testét. Komoly mennyiségű pénzt összeszedhetnek, csak mindegyik valamilyen függőség rabja, és ilyenkor nem számít a lóvé.
Az eszesebb nő amúgy keres egy sugar daddy-t magának, lásd Vajna Tímea
24, Biztos jól tudod, hogy nézek ki :D
A prosti szakmát újabban ellepték a lusta, pénzéhes, semmirekellő ribik, akik csak a lehúzásra mennek. Ha így betaláltam, akkor valószínűleg te is ilyen lehetsz :D
25.
6,8,19 voltam, nagyon nem talált szívem. :)
Szerintem többet dolgoztam az életemben, mint te valaha fogsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!