Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem dúrva,hogy egy prostituált 3 kuncsafttal lehet többet keres hetente,mint egy napi 8-10 órát a munkahelyén robotoló ember heti 5 napban egy héten?
Tönkre is megy mentálisan mellette, ha nem tették még tönkre gyerekkorában otthon, ami miatt ilyen szkepticizmussal tűri, amit csinál...
Ez mindig is erről szólt, hogy valakinek ez megéri-e ténylegesen, vagy tévesen úgy ítéli-e meg, hogy megéri...
Miben mennek töknre mentalisan?
Ismerek párat közelebbről,állandóan az a bajuk,hogy nincs pénzük.Hiába keresnek akár napi 100-200-at,az elfogy kb egy hét alatt semmi latszat nélkül,aztan kezdődik előlről.
Olyat nem ismerek aki milliomos lenne,pedig havonta is akár megkeresnek annyit.
A legtöbbel az a baj hogy ugye könnyen jön,könnyen megy.Majd holnap visszakeresem.
18. Mert lusta és életképtelen. :)
Amikor gyakornoki pozíciót kerestem, 150 helyre adtam be a jelentkezést. Most egy hónapig kerestem munkát és sikerült. Jó hely, kedvesek, normális fizetés, rendes betanítás. Szakmamban dolgozhatok. (Logisztikus vagyok, szállítmányszervezés)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!