Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Van olyan aki nem szeret ujjazni és egyáltalán nem is csinálja a csajnak?
Figyelt kérdés
2024. júl. 8. 17:47
1/12 anonim válasza:
Ha valaki még erre sem képes... az nem tudom mit akar a szexben.
2/12 anonim válasza:
Sajnos sokan egyáltalán nem tudják mit kellene csinálni. Csak döfködnek az ujjaikkal.
Mások sajnálják rá az időt. Meg persze van, aki undorodik tőle
Én meg ezt szeretem legjobban, mikor egy pasi értő ujjaival izgat odalent élvezésig
3/12 anonim válasza:
Én aszexuális vagyok, az számít? :D
4/12 anonim válasza:
Én szeretem, azért mert jól megy, és látom, hogy nagyon élvezik a partnereim.
5/12 anonim válasza:
Szerintem az elojatek egy nagyon fontos resze rossz lenne ha nem kapnek
L
6/12 anonim válasza:
Én fiúként imádom csinálni. Ezt még viszonzás nélkül is ha valakinek csak ez kéne, és popsiba meg főleg.
7/12 anonim válasza:
#1. Szöveg értés mint olyan ? A kérdés arról szólt hogy van aki nem szereti. Te meg már lesajnáloan nyilatkozók, hogy "még erre sem képes". Lehet nyalásban profi, lehet olyan szerszáma van hogy elbujhatsz mögötte. A kérdés csak annyi volt: szereti e és csinálja el.
8/12 anonim válasza:
Rajongani nem rajongok érte, de amit megkövetel a haza, azt megteszem, sokkal inkabb szívesen ujjazok, mint nyalok...
9/12 anonim válasza:
Én nem annyira szeretek, talán kicsit félek, hogy megsértem. De ha a lány szereti, akkor csinálom.
10/12 anonim válasza:
Én szeretek ujjazni.
Puncit és popsit is siman, ahány ujj belefér. Nincs ebben semmi szerintem, izgi dolog mindkét félnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!