Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyáltalán nem jó a pasimmal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyáltalán nem jó a pasimmal a szex mit csináljak? Egy kicsit sem perverz olyan nagyon semmien az egész . hogy tudnám rá venni hogy legyen perverzebb úgy hogy ne kelljen szóba hoznom a témát?!

Figyelt kérdés

2018. dec. 21. 01:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%

Hogy ne kelljen szóba hozznod a témát, úgy sztem nem tudod rá venni.

Beszélj vele, h te miket szeretnél, vagy mond neki szex közben h mit csináljon. Utána talán magától is csinálni fogja, de úgy h nem tudja h mit szeretnél, így nehéz lesz neki.

2018. dec. 21. 01:13
 2/15 anonim ***** válasza:

hát jobb lenne ezeket megbeszélni vele, mikre akarod rávenni?

sok dolgot kitudsz belőle hozni, de szavak nélkül nem fogja tudni

2018. dec. 21. 01:13
 3/15 A kérdező kommentje:
Például hogy csináljuk többen , meg nyaljon ki többször a vad szex híve vagyok de ő olyan nagyon semmien próbáltam már a tudtára adni ő próbálkozott is de ugyan az maradt minden ...
2018. dec. 21. 01:22
 4/15 anonim ***** válasza:
67%
Dobd akkor ki.
2018. dec. 21. 01:23
 5/15 anonim ***** válasza:
20%

Lehet nincs kedve hozzá, és nem szeretné ezeket kipróbálni. Válassz: ő, aki nem csinálja meg, vagy én, aki megcsinálnám.

Kellemes Ünnepeket!

2018. dec. 21. 01:25
 6/15 anonim ***** válasza:

A baj az, hogy elvárásaid lennének, de nem mersz beszélni róla vele. Márpedig ő nem gondolatolvasó ezek szerint. Probáld meg úgy előadni neki, hogy nem konkrétan neki kell csinálni, hanem elmondani izgatnak amiket irtál. Báár!! Öszintén szolva nem valószinű, hogy értékelni fogja.

Nézd! Egy próbát megér hogy elmond. De vagy ő fog lelépni, vagy elfojtod magadban a vágyaid és elöbb utóbb robbani fog. Vagy félre, vagy lelépsz.

23/N

2018. dec. 21. 05:15
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen facéhes ribik miért nem mennek diszkóba, és cibálják egyszerre több majom facát a klotyóban térdelve? Mindenben lehetne részük, még a vad kefélésben is...
2018. dec. 21. 05:20
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Nekem is ilyen a feleségem. Jojjunk össze néha titokban és ennyi.

Írj privát üzenetben :-)

2018. dec. 21. 06:48
 9/15 anonim ***** válasza:
Kötözd le, szarj a mellére, és verd szét papuccsal. Ha ettől sem kap rá a dolog ízére, akkor hagyd.
2018. dec. 21. 08:05
 10/15 anonim ***** válasza:
Az èn pasim is ilyen.De néha összejött a dolog.Általában olyankor ,amikor egêsz nap kettesben vagyunk (de nem otthon),sokat beszèlgetünk( nem sze xről),de kicsit “manipulálni” is kell tudni.Kicsit borozunk..ha hazaérek letusolok és sokáig mászkàlok félmeztelenül,míg kitalálom ,hogy mit vegyek fel otthonra....:) na ilyen napokon jobb szokott lenni a szerelmi együttlét,kicsit “vadabb”
2018. dec. 21. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!