Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán nem jó a pasimmal a szex mit csináljak? Egy kicsit sem perverz olyan nagyon semmien az egész . hogy tudnám rá venni hogy legyen perverzebb úgy hogy ne kelljen szóba hoznom a témát?!
Hogy ne kelljen szóba hozznod a témát, úgy sztem nem tudod rá venni.
Beszélj vele, h te miket szeretnél, vagy mond neki szex közben h mit csináljon. Utána talán magától is csinálni fogja, de úgy h nem tudja h mit szeretnél, így nehéz lesz neki.
hát jobb lenne ezeket megbeszélni vele, mikre akarod rávenni?
sok dolgot kitudsz belőle hozni, de szavak nélkül nem fogja tudni
Lehet nincs kedve hozzá, és nem szeretné ezeket kipróbálni. Válassz: ő, aki nem csinálja meg, vagy én, aki megcsinálnám.
Kellemes Ünnepeket!
A baj az, hogy elvárásaid lennének, de nem mersz beszélni róla vele. Márpedig ő nem gondolatolvasó ezek szerint. Probáld meg úgy előadni neki, hogy nem konkrétan neki kell csinálni, hanem elmondani izgatnak amiket irtál. Báár!! Öszintén szolva nem valószinű, hogy értékelni fogja.
Nézd! Egy próbát megér hogy elmond. De vagy ő fog lelépni, vagy elfojtod magadban a vágyaid és elöbb utóbb robbani fog. Vagy félre, vagy lelépsz.
23/N
Nekem is ilyen a feleségem. Jojjunk össze néha titokban és ennyi.
Írj privát üzenetben :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!