Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a feleségemmel? Párterápiára nem hajlandó egyáltalán elmenni. Egyszerűen rossz a házaséletünk talán a kezdetek óta. Azután 40 felett jött a merevedési zavar (Részben ő miatta) Jött a kimax. 10 év kihagyás volt. Mit tegyek?
Ha nem hajlandó a párterápiára elmenni = nem is akar tenni érte hogy bármi is változzon. Megelégszik azzal a szürke, ellaposodott posvánnyal ami most van.
Lehet leéltetek 40 évet, de azt az x évet ami még hátravan tényleg így akarod leélni? Ha nem akkor tudod mi a megoldás... bármennyire is fájdalmas kimondani.
Hát sajnálom, hogy így alakult. Sajnos bizonyos kor felett a nőknél csökken a szex iránti igény. (bár még most fiatalon nem tudom elképzelni, de érzem, hogy pl. nekem sem olyan nagy az étvágyam, mint 4 évvel ezelőtt).
De próbáld meg elvinni randizni, puszilgatni, símogatni. Ne hagyd, hogy hozzád érjen, addig még te nem okoztál neki örömöt.
Mit szeretett régen?
" A pszichés eredetű merevedési zavaroktól úgy szabadulhatunk meg legkönnyebben, ha egy ideig tartózkodunk a "valódi" együtthálástól."
- A szexualitás egészségkönyve Kossuth kiadó 2002. kiadás 340. oldal.
- Ezzel kellene először kezdeni, majd idővel, óvatosan elkezdeni a hüvelyét kitágítgatni.
- Nem tudom, hogy mennyi ideig kell "tartózkodni" és azt sem, hogy puszikkal, ölelésekkel, masszírozással sikerül -e egyáltalán annyira felizgatni, hogy egyáltalán tovább akarjon lépni?
" Egyszerűen rossz a házaséletünk talán a kezdetek óta. "
HA eddig nem sikerült ezt megoldani akkor már biztos hogy nem sikerül.
Bizony ennyi kudarc után nem is csoda hogy már a tied se működik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!